Nainen lakkasi käyttämästä shampoota yli vuosi sitten: "Hiukseni ovat upeammat kuin koskaan"

Nainen luopui shampoon käytöstä 1,5 vuotta sitten, eikä aio enää koskaan palata entisiin tapoihin.  

Kayleigh Thomas kertoo päätyneensä erikoiseen ratkaisuun sen jälkeen, kun hän huomasi tuhlanneensa suuria summia kampaamojen suosittelemiin shampoisiin, joiden käyttöön kului rahan lisäksi tuhottomasti aikaa. Kaikesta vaivasta huolimatta nainen kertoo, ettei ollut tyytyväinen nopeasti rasvoittuviin hiuksiinsa. 

– Luettuani shampoiden sisältävistä sulfaateista tiesin, että tarvitsin vaihtoehtoja. Yritin orgaanisia shampoita ja ne olivat hirveitä. Ne muuttivat hiukseni tahmeaksi sotkuksi, Thomas kertoo Marie Clairessa.

Luettuaan artikkelin bloggaajasta, joka kehui hiustensa kuntoa shampoosta luopumisen jälkeen, Thomas päätti kokeilla samaa. Mikä olisi pahinta, mitä voisi tapahtua?

Lukuisia positiivisia muutoksia

Nyt 1,5 vuotta päätöksen teon jälkeen nainen kertoo, ettei aio enää palata shampoon käytön pariin. Hän käyttää nykyisin hiustensa ja päänahan puhdistamiseen kasviperäisiä jauheita, joita tarvitsee käyttää ainoastaan muutaman viikon välein.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Siirtyminen kemikaaleista kasviperäisiin tuotteisiin on tuonut mukanaan lukuisia positiivisia muutoksia.

– Siitä lähtien hiukseni ovat kasvaneet nopeammin ja tulleet paljon paksummiksi. Niissä on paljon enemmän luontaista volyymia, nainen luettelee. 

Thomas kertoo luopuneensa myös kuumenevien hiustenmuotoilulaitteiden, kuten suoristusraudan tai hiustenkuivaimen käytöstä. Shampoosta ja muotoilutuotteista luopumisen jälkeen nainen kertoo olevansa tyytyväisempi hiuksiinsa kuin aikoihin. 

***


Lähde: MarieClaire

Lue myös:

    Uusimmat