Nainen kaatui lenkillä ja mursi reisiluunsa – koirakaksikon tiimityö pelasti paleltumiselta: "Olisin kuollut aivan varmasti"

Miksi koira ulvoo? 2:15
Entä miksi koirat ulvovat? Vastauksia tällä videolla!

Pita, 48, loukkaantui vaikeasti lenkillä ollessaan. Nainen uskoo, että on hengissä vain koiriensa sinnikkään toiminnan ansiosta.

Pita Oates, 48, pelastui loukkaannuttuaan lemmikkiensä ansiosta. Pita oli juoksemassa Luoteis-Englannissa, kun hän kaatui ja mursi reisiluunsa, kertoo BBC. Samalla jalan jänteet vahingoittuivat.

Pita ei kyennyt nousemaan seisomaan, ja lisäksi hänen puhelimensa oli jäänyt asuntoautoon. Onnekseen Pita oli kuitenkin ottanut lenkille mukaan koiransa Buddyn ja Merlynin.

Yksi koira auttoi, toinen hälytti apua

Buddy jäi naisen rinnalle, kun hän raahautui eteenpäin; Merlyn juoksi haukkuen eteenpäin hakemaan apua. Liikkuminen oli vaikeaa ja Pitalta kesti 90 minuuttia laskeutua yksi mäki.

– Aina, kun jalkani kosketti maata, koin kipua, joten kyhäsin kokoon kantohihnan koiran hihnasta, Pita kuvaa.

Pitan koirat. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Merlynin haukku herätti lähistöllä koiraansa ulkoiluttaneen ihmisen huomion.

Avun saapuessa Pita oli paleltumaisillaan

Pita oli onnettomuuden sattuessa juoksemassa syrjäisellä nummella ja pitää pelastumistaan koiriensa ansiona. Avun saapuessa hän oli jo paleltumaisillaan ja hänellä oli vaikea pysyä tajuissaan. Säätilan vuoksi Pita oli kastunut ja kylmissään; lisäksi nummilla puhalsi tuuli.

– Olisin kuollut aivan varmasti, en olisi kestänyt yötä, Pita sanoo.

Hän vietti kahdeksan päivää sairaalassa, sai jalkaansa titaanilevyn ja tarvitsee vielä toisen leikkauksen.

Lähde: BBC

Lue myös:

    Uusimmat