Nainen juhli kaupungin koronaeristyksen päättymistä Turkissa – poseerasi kuvaa varten kallioilla, kun liukastui traagisin seurauksin

Tutkimus: 259 ihmistä kuoli selfietä ottaessa 2011-2017 1:06
Videolla puhutaan "selfie-kuolemista".

Kazakstanilainen nainen oli juhlimassa koronaeristyksen päättymistä, kun hän putosi kalliolta kuolemaansa.

Turkin Antalyassa asuva kazakstanilainen Olesia Suspitsina, 31, juhlisti koronaeristyksen päättymistä lähtemällä patikoimaan Antalyan kaupungin vesiputouksistaan tunnettuun Duden Parkiin toteltuaan sitä ennen kaupungin viikkoja kestänyttä kehotusta pysyä kotona, uutisoivat Sputnik Turkey ja Yahoo.

Olesia. Tämä kallioilla otettu kuva ei liity tapahtumiin, vaan se on otettu jo aiemmin. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Matkaoppaana Turkissa työskennellyt Olesia kiipesi turva-aidan yli, jotta hänen ystävänsä, Larysa Kamalova, voisi ottaa hänestä kuvan kallion kielekkeellä, jotta taustalla näkyisivät upeat vesiputoukset. Iloinen kuvaushetki päättyi kuitenkin traagisesti, kun Olesia liukastui ruohikolla ja putosi  yli 33 metrin matkan kuolemaansa ystävänsä silmien edessä. Larysan mukaan kaksikko oli juonut viiniä ja jutellut yhteisen ystävänsä kanssa videopuhelua ennen traagisia tapahtumia.

Kauhistunut ystävä soitti viranomaisille, jotka löysivät Olesian ruumiin vedestä. Poliisi totesi kuoleman tapaturmaksi.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat