Mainos

Nainen järkyttyi miehensä siivottomuudesta – anopin vierailu paljasti sotkujen syyn

Jokaisessa parisuhteessa tulee hetki, kun toisen tavat ärsyttävät. Syy pinnaa kiristävään käytökseen voi kummuta syvältä lapsuudesta.

Olohuoneen matolla lojuvat veltot sukat ilman jalkoja sisällään, sohvapöytää koristavat puoliksi syöty burrito sekä jättimäinen limupullo, laiskanlinnan verhoiluun on ilmestynyt yksityiskohtia taco-kastikkeesta ja televisio tykittää urheilumatsia tyhjälle kotiyleisölle. Syyllistä ei näy mailla halmeilla, läsnä on läävän lisäksi vain otsassa sykkivä verisuoni. Kumppanin sotkuja tuntuu välillä mahdottomalta sietää.

Tätä mieltä on ainakin Mary Katherine, joka kertoo Scary Mommy -sivustolla julkaistussa kirjoituksessa aviomiehestään, jonka siivoustaidoista löytyi harvinaisen paljon parantamisen varaa. Likaiset vaatteet eivät löytäneet tietään pyykkikoriin, tiskit lojuivat pesemättöminä ja välipala-ainekset jäivät keittiötasolle elämään omaa elämäänsä. Yhteen muuttamisen jälkeen Mary oletti, että hänen tuore aviopuolisonsa on idiootti, joka ei arvosta häntä.

– Suhteemme oli vuotaa kuiviin tuhansista paperihaavoista, kunnes anoppini tuli kylään, hän kirjoittaa.

"Vaikka minäkin rakastan sinua, en ole äitisi"

Joidenkin kokemusten ja stereotypioiden mukaan anopin kohtaaminen ei välttämättä ole omiaan parantamaan parisuhteen laatua. Mary kuitenkin koki miehensä äidin viikonloppuvierailun aikana valaistumisen: kumppani on kasvatuksensa tulos. Kokonaisen 18 vuoden aikana häntä oltiin jalostettu käveleväksi, uusavuttomaksi sekamelskaksi.

– Vaikka koin hänen toimintansa, tai toimettomuutensa, kotonamme epäkunnioittavaksi, tajusin hänen olevan mitä luultavimmin epätietoinen tunteistani.

Sen sijaan, että Mary olisi pakannut tavaransa ja lähtenyt, hän istutti miehensä jututettavaksi ja puhui suunsa puhtaaksi.

– Tunnen, että oletat minun olevan kuin palvelusneito, joka juoksee perässäsi jälkesi korjaten. Tarkkailtuani äitisi holhoamista viikonlopun aikana tajusin, mistä tämä oletus johtuu. Äitisi on tehnyt kaiken puolestasi, ja vaikka minäkin rakastan sinua, en ole äitisi, Mary vuodatti hiljaiselle miehelleen.

Ilmeisesti viesti meni mykkyydestä huolimatta perille. Myöhemmin pariskunnan pojan jätettyä patukkansa käärepaperin lattialle lojumaan, mies nimittäin kiinnitti asiaan huomionsa.

– Nostapa se ylös. Äitisi ei ole palvelija, hän komensi.

Mary on iloinen näkemästään edistyksestä ja tajuaa nykyisin myös, ettei kukaan ole täydellinen: hän jättää itsekin välillä törkyä taakseen. Tärkeintä on kuitenkin selvittää sotkut puhumalla.

Lähde: Scary Mommy

***

1:14

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.