Näin vältyt seksiltä ensitreffeillä – lue toimivimmat kikat!

Olet unelmiesi treffeillä ja tilanne on johtamassa nopeasti yhdestä toiseen. Et halua kuitenkaan olla helppo nakki. Miten paeta paikalta hyvän tekosyyn varjolla? Nappaa vinkit talteen!

Kuvitellaan tilanne: olet ollut fantastisilla treffeillä täydellisen miehen kanssa – ja sitten asiat johtavat nopeasti yhdestä toiseen. Todella nopeasti. Miksi ensimmäisillä treffeillä ei kannata hypätä lakanoiden väliin? No, puheet vaikeasti tavoiteltavana olemisen mystisestä voimasta eivät ole ihan pötypuhetta. Jos kuulut niihin naisiin, jotka toimivat järjen sijaan enemmän tunteella, kannattaa lukaista kikat, joilla voit varmistaa pääseväsi toisenkin kerran treffeille. Ainakin todennäköisesti.

Ole rehellinen

Selvennyksenä: jos haluat harrastaa seksiä ensimmäisillä treffeillä, se on oikeutesi, niin totta kuin elämme 2010-lukua. Mikäli haaveilet parisuhteesta kyseisen miehen kanssa, asiat kannattaa kuitenkin ottaa hitaasti. Rehellisyys maan perii, joten kerro hänelle, että olet kiinnostunut hänestä etkä halua tehdä mitään, mikä voisi sössiä sen.

Kun olet kertonut tämän, hän saattaa ajatella sinun vain yrittävän peitellä kolmatta nänniäsi – tai sitten hän todella ymmärtää sinua ja kunnioittaa sinua sen tähden. Jos reaktio on jälkimmäinen, saatat olla löytänyt hyvän tyypin.

Valehtele

Tässäpä potentiaalinen vaihtoehto heti rehellisyyden jälkeen. Kun tunnelma välillänne on lämpenemässä ja olet heittämässä kaiken varovaisuutesi mäkeen, kasaa itsesi, nouse ylös ja pakkaa kamppeesi. Mies ihmettelee, mitä ihmettä sinulle tapahtui ja kysyy, onko kaikki kunnossa. Tämä kysymys antaa sinulle miljoona syytä siihen, miksi sujahdit juuri pois hänen altaan.

Jos et ole hyvä valehtelija, kerro vaikka, että unohdit melko varmasti hiustensuoristajasi päälle. Jos olet luova, keksi jotain muuta. Kenties teet viikonloppuisin työtä sirkuksen leijonankesyttäjänä ja olet myöhässä treeneistä? Jos hän todella pitää sinusta, hän ymmärtää sinua ja voi vaan nauraa heitoillesi pellefobiasta. Tai sitten hän ei enää soita sinulle.

Vedä k-kortti esiin

Tämä on kenties naisten parhain, pätevin (ja käytetyin) tekosyy. Esimerkiksi:

Ystäväsi: "Oletko lihonut?" Sinä: "Minulla on kuukautiset, mutta kiitos vaan!"

Poikaystäväsi: "Oletpa kärttyinen tänään." Sinä: "Jätä minut rauhaan, minulla on kuukautiset!"

Koirasi: "Vuh, vuh!" Sinä: "Turpa tukkoon, minulla on kuukautiset!"

Miehen olisi tullut jo päästä yli kuvotuskertoimestaan naisten kuukautisia kohtaan, jotka ovat luonnollinen asia. Jos näin ei ole, kerro vitsailleesi ja vetoa muihin syihin. Jos hän ymmärtää ja tuo sinulle kaiken lisäksi suklaata, kannattaa harkita avioliittoa saman tien.

Krokotiilin kyyneleet

Jos olet wannabe-näyttelijä tai muuten vaan hyvä itkemään saman tien, tämä tekosyy tekee elämällesi ihmeitä. Yleensä sitä kuulee kauhutarinoita miehistä, jotka itkevät seksin jälkeen. Mutta sinähän et ole aikeissa jäädä sekstailemaan, joten tämä passisi vapauteen. Kun tunnelma alkaa käydä kuumaksi, ala itkemään. Syytä luottokorttilaskuasi, tai edesmenneen isoisäsi poismenoa, joka tapahtui yli 15 vuotta sitten.

Miksikö pitäisi pillittää? Koska kun mies näkee kyyneleen tirahtavan poskellesi, he haluavat vain paeta paikalta. Heistä tulee pelokkaita kuin peura ajovaloissa – mikä on sinun tilannettasi ajatellen loistojuttu. Seuraavana päivänä voit soittaa ja pyytää anteeksi. Tämä veto kylläkin käytettävissä vain kerran, jatkossa hänen nähtensä ei kannata paljon parkua.

Heittäydy pelinaiseksi

Jos olet itsekeskeinen snobi, tämä vaihtoehto sopii sinulle. Oli se sitten totta tai ei, kerro hänelle, että olet luvannut toiselle miehelle hengailevasi hänen kanssaan. Älä anna mitään vihjeitä siitä, minkälainen suhde sinulla on tähän toiseen herrasmieheen, mutta tähdennä, että olet jo tehnyt suunnitelmia hänen kanssaan.

Kun kerrot tätä, käyttäydy luonnollisesti kuin tätä tapahtuisi jatkuvasti. Kun mies tietää/luulee sinun tapailevan muitakin, hän kiinnostuu sinusta entistä enemmän. Miehet rakastavat haasteita – kuten naisetkin!

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: Lovingyou.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat