Miehet neuvovat: Unohda nämä säännöt deittailussa

Jos haluat löytää rinnallesi elämäsi rakkauden, on aika unohtaa vanhanaikaiset deittailusäännöt ja noudattaa intuitiotasi. Lue mitkä ovat miesten mielestä täysin hölmöjä sääntöjä deittailun saralla.

Deittailusta ja parisuhteista on kirjoitettu tuhansia oppaita, joissa neuvotaan miten toimia ja miten ei. Monet naiset lukevat kyseisiä oppaita pakkomielteisesti ja uskovat niiden helpottavan elämäänsä. Miehet eivät ymmärrä naisten hölmöjä sääntöjä mitä tulee deittailuun, sillä jokainen tapaus on ainutlaatuinen ja omanlaisensa. Onkin siis tullut aika heittää nämä vanhanaikaiset deittailusäännöt romukoppaan ja siirtyä nykyaikaan.

Odota, että mies ottaa yhteyttä

Kännissä tekstailu on kaikkea muuta kuin seksikästä, mutta miehet arvostavat sitä, jos silloin tällöin lähetät umpimähkäisen viestin ihan muuten vain. Monen miehen mielestä se voi jopa tehdä sinusta vieläkin kiinnostavan.

Älä harrasta seksiä ennen kolmansia treffejä

Miehet eivät usko sääntöihin mitä tulee seksiin. He elävät hetkessä ja ovat sitä mieltä, että myös seksiin tulisi suhtautua tapauskohtaisesti.

Älä hyväksy viime hetken treffikutsua

Sääntö, ettei treffikutsua tulisi ikinä hyväksyä viime hetkellä on miesten mielestä täysin tuulesta temmattu. Se, että vastaat myöntävästi viime hetken treffikutsuun ei anna sinusta epätoivoista kuvaa.

Odota, että mies maksaa

Monet miehet mielellään maksavat ensimmäisillä treffeillä, mutta ovat epäluuloisia sellaisen naisen suhteen, joka ei koskaan edes esitä halukasta maksamaan osaansa. Tällainen käytös voi antaa vaikutelman, että etsit itsellesi elättäjää.

Noudatat tyttöystäviesi neuvoa

Miehet eivät ymmärrä naisten tapaa jakaa kaikki yksityiskohtaisimmatkin asiat tyttökavereidensa kanssa. Varsinkin parisuhdeneuvojen vastaanottaminen on heistä hölmöä, sillä tällainen voi johtaa väärinkäsityksiin suhteessa.

Toimit ihmissuhteissasi horoskooppisi mukaan

Horoskoopin päivittäinen lukeminen voi olla hauska ja vakiintunut tapa aloittaa päivä, mutta jos käytät sitä ennustamaan rakkauselämääsi voit jäädä loppuelämäksesi yksin

Luulet että aika kertoo suhteen laadusta

On luonnollista viettää aikaa ihmisen kanssa kenestä tykkää, mutta liian nopea eteneminen uudessa suhteessa voi saada miehen varpailleen ja pahimmassa tapauksessa juoksemaan karkuun.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: Glamour

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat