Näin osoitat miehelle kiinnostuksesi vaikuttamatta tyrkyltä

Treffimaailma on täynnä sekavia viestejä ja ristiriitaisia neuvoja, joten ei ole ihme, että naiset jäävät mieluummin kotiin katsomaan televisiota. BettyConfidential neuvoo, kuinka viestität miehelle olevasi kiinnostunut hänestä, mutta et vaikuta liian tyrkyltä.

Istut yökerhossa ja räpyttelet viehättävästi silmäripsiäsi paikan ihanimmalle komistukselle. Ystäväsi taputtaa tyytyväisenä, mutta viereisen pöydän naiset pyörittelevät silmiään pitäen sinua epätoivoisena.

Haluatko viestittää miehelle olevasi kiinnostunut, mutta et tiedä, milloin vaikutat liian epätoivoiselta? Lue nämä BettyConfidential.comin neuvot!

Kokeile näitä

Miehetkin pelkäävät. Muista, että miehen ego on hauraampi kuin naisen. Hän ei uskalla tulla puhumaan, koska pelkää torjutuksi tulemista. Tee siis selväksi, että haluaisit puhua miehelle. Katso häntä pitkään silmiin, hymyile ujosti ja lopulta käännä katseesi hitaasti pois. Äläkä unohda hymyillä!

Pukeudu oikein. Jos haluat, että sinut huomataan, pukeudu näyttävästi. Kirkas toppi, hulmuava hame, upeat korkokengät tai persoonallinen hiuskoriste riittävät. Haluat erottua joukosta, mutta et sortua ylilyönteihin. Ajattele pukeutumistasi sanattomana kommunikointina.

Kerro tulevaisuudenhaaveistasi. Myös miehet pohtivat näitä kysymyksiä. Jos haluat mainita avioliiton ja lapset, tee niin! Itsevarma mies ei säikähdä näitä puheita.

Osallistu miesten peleihin. Pelatkaa biljardia ja heittäkää tikkaa. Miehet rakastavat, kun naiset osallistuvat peleihin. Vaikutat hauskalta seikkailijaluonteelta ja saat lisäpisteitä, jos voitat!

Vältä näitä!

Älä yritä liikaa. Kun olet tehnyt liikkeesi, rentoudu. Joskus mies tarvitsee toisen hymyn, ennen kuin uskaltautuu juttusille, mutta sen jälkeen esitä viileää. Mies kyllä huomaa hymysi ja pitkät katseesi. Mitä enemmän yrität saada huomiota, sitä epätodennäköisemmin sitä saat. Jos jatkuvasti flirttailet hänelle, vaikutat epätoivoiselta.

Älä tyrkytä itseäsi. Säästä jotakin myös makuuhuoneen puolelle. On aina parempi idea jättää jotkut asiat mielikuvituksen varaan, joten älä sorru mauttomiin kaula-aukkoihin. Saatat näyttää siltä, että yrität liikaa. Muista, että et tarvitse neon-kylttiä mainostamaan varustustasi.

Älä surkuttele, että olet sinkku. Älä varsinkaan mainitse, että haluat naimisiin vain, jotta et tuntisi oloasi yksinäiseksi. Mies tietää, että olet unelmoinut jossakin vaiheessa varmasti häistä tai lapsista, mutta ei ole hyvä idea esittää, että elämäsi ei ole kokonainen, ennen kuin olet saavuttanut ne. Tartu nykyhetkeen!

Älä pilaa poikien iltaa. Jos haluat osallistua jokaiseen miesten aktiviteettiin, saatat vaikuttaa liian yli-innokkaalta. Jos tyrkytät seuraasi jatkuvasti, mies ei voi rentoutua ystäviensä kanssa. Saatat jopa alkaa vaikuttaa ärsyttävältä pikkusiskolta.

MTV3/Helmi

Lähde: Bettyconfidential.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat