Näin upeasti suomalaismallit ovat menestyneet maailmalla

Suomalaismallit ovat tehneet läpimurron viimeisten vuosien aikana.

MTV3.fin Viihdeuutiset kokosi koosteen tämän hetken menestyvistä suomalaismalleista, jotka ovat olleet näyttävästi esillä kansainvälisessä muotimaailmassa. Upeat kaunottaret ovat olleet esillä näyttävästi kansainvälisissä muotilehdissä ja mainoskampanjoissa.

Kirsi Pyrhönen

Vasta 17-vuotias Kirsi Pyrhönen on noussut lyhyen ajan sisällä huippumenestykseen maailmalla. 16-vuotiaana mallinuransa aloittanut Kirsi on nähty Pariisin, New Yorkin ja Milanon muotiviikoilla. Hän on ehtinyt poseerata jo kahteen kertaan Iso-Britannian Voguessa sekä kerran Italian Voguessa. Models.comin joulukuisessa rankingissa nainen sijoittui sijalla 36.

Suvi Koponen

Suvi Koponen lienee tunnetuin suomalaismalli maailmalla. 23-vuotias mallikaunotar teki muutaman vuoden sisällä urallaan huikean nousukiidon, jonka seurauksena hän muutti Los Angelesiin. 181-senttinen nainen onkin ollut tuttu näky kuuluisimpien muotiviikkojen catwalkilla Pariisissa, New Yorkissa ja Milanossa. Mallikoulu 2005-voittaja on nähty usean eri muotitalon luottomallina vuosien varrella. Näihin lukeutuvat esimerkiksi Louis Vuitton, Armani ja Calvin Klein.

Julia Johansen

22-vuotias mallikaunotar Julia Johansen valittiiin vuoden 2011 malliksi. Fondin listoilla oleva neitokainen muistetaan erityisesti Mulberryn kevät- ja kesäkokoelmasta, jonka näytöksessä hän toimi muusana. Läpimurron Julia teki New Yorkin muotiviikoilla, ja hänet on nähty myös Yhdysvaltojen Voguen kannessa.

Maryam Razavi

Mikko Leppilammen rakas Maryam Razavi on kova nimi kansainvälisessä mallimaailmassa. Parhaiten hänet muistetaan kahvimainoksesta, jossa hän tähditti yhdessä näyttelijä George Clooneyn kanssa. Nainen on mallimaailmassa haluttua tavaraa. Mallitoimisto Modelboomilta on kerrottu hänen olevan yksi Suomen työllistetyimmistä malleista.

Anna-Sofia Ali-Sisto

20-vuotias suomalaismalli Anna-Sofia Ali-Sisto on päässyt rakettimaisesti urallaan eteenpäin. Suomalaismalli löytyy italialaisen mallitoimiston listoilta. Anna-Sofia vaikuttaa parhaillaan Milanossa, ja hän esittelee Italian tammikuun Voguessa häämekkoja.

Johanna Grönholm

Marcus Grönholmin Johanna-tytär kuuluu suomalaismallien tuleviin huippunimiin. Vasta 18-vuotias nainen on nähty kansainvälisillä catwalkeilla muun muassa Milanon ja Pariisin muotiviikoilla. Viime syksynä hän pärjäsi menestyksekkäästi Milanon arvostetuilla muotiviikoilla, joilla hän loisti muun muassa Emporio Armanin, Giorgio Armanin, Moschinon ja Rocco Baroccon suurissa näytöksissä. Mallitoimisto Paparazzilta kerrottiin marraskuussa MTV3.fin Viihdeuutisille, että kiinnostus mallikaunotarta kohtaan on ollut valtaisaa kaikkialta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat