Näin tunnistat huonon erotiikkakirjallisuuden

Hyvä eroottinen tarina on ihana matka haavekuviin ja komean maajussin, remonttireiskan tai lääkärin käsivarsille. Mutta entä jos tarina on täysin laaduton?

Emandlo.com listasi hassuja merkkejä, joista tunnistaa huonon eroottisen kertomuksen. Kun selailet uutta kirjaa antikvariassa, muista nämä hullunkuriset varoitusmerkit!

Eroottinen kirja on luultavasti huono, jos…

…teksti on täynnä luovia ilmaisuja sanalle "penis". Usein liikutaan aseiden tai kuntosalien maailmassa: "lemmenlihas", "jykevä miekka" tai "rakkauden ase" eivät ole parhaita tapoja kuvata intiimiä kanssakäymistä. Jos kirjan sivuilla on vielä runsaasti "sykkiviä", "pakahtuneita" ja "pamppailevia" henkilöitä, jätä kirja hyllyyn.

…miehen penis on kaiken lisäksi ainakin 30 senttimetriä pitkä. Tämä on suotavaa vain, jos kyseessä on outo scifi-tarina avaruuden valloittavasta rakastajasta.

…naisen intiimialueista puhutaan yhtä tökeröin sanakääntein, joita viljellään jokaisella sivulla. "Rakkauden avautuva nuppu" tuo väristyksiä vain naurulihaksiin, ei muualle.

…kuvailu ovat kulunutta ja junnaa paikallaan. Jos "palomiehen rakkauden liekki roihahti täyteen loimuun kynttilöiden liekkien säkenöidessä takan reunalla", tarinaa ei kannata lukea loppuun asti.

…kielikuvat ovat tökeröjä ja vertaukset eivät toimi. Miehen kädet eivät voi "vaellella kuin tuuleen eksyneet hennot kesäperhoset", eikä nainen kutsu miestä kuin "rakkauden odottava ja avoin luola".

…nainen saa orgasmin, kun hyväilee miestä suullaan.

MTV3/Helmi

Lähde: Emandlo.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja