Näin teet naarmuuntuneista lautasistasi jälleen kuin uusia – voiko näin helppo vinkki todella toimia?

Ruotsalaisnainen keksi nerokkaan ratkaisun joka kodin ongelmaan.

Idea näppärästä puhdistustekniikasta syntyi Louise Westhin kutsuttua naapurinsa lounaalle. Pöytää kattaessaan hän huomasi, että kolme vuotta sitten ostetut lautaset olivat naarmuuntuneet pahemman kerran.

– Häpesin sitä, miltä ne näyttivät. Olin yrittänyt harjaa ja pesua, mutta ne (naarmut) eivät kadonneet minnekään, Westh selittää.

Yhtäkkiä hänen miehensä David Jansson sai idean ja käveli kylpyhuoneeseen. Mies puristi kosteaan hankaussieneen hammastahnaa ja ryhtyi hankaamaan naarmuja. Nainen ei voinut uskoa, kuinka suuri vaikutus yksinkertaisella aineella lautasiin oikein oli. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Mitä enemmän hän hankasi, sitä paremmin naarmut katosivat. Tämän jälkeen laitoimme ne astianpesukoneeseen ja lautaset näyttivät kuin uusilta, ne olivat todella kiiltäviä.

Hammastahna on turvallinen aine

Nainen lisäsi vinkkinsä Facebookin Återbruka mera -ryhmään, jossa se herätti välittömästi kiinnostusta. Ryhmässä moni kehui naisen keksintöä ja kertoi itse käyttävänsä tärpättiä samaan asiaan. Westh kertoo, ettei koskaan uskaltaisi käyttää niin vaarallisia ainetta astioihin, joista syö ruokaa.

– Ei, en haluaisi sitä lautaselleni. Hammastahna on vaaraton ja jotain sellaista, jota käytän joka päivä, Westh kertoo.

Nainen kertoo puhdistaneensa koko astiastonsa kyseisellä metodilla, ja aikoo käyttää sitä myös jatkossa.

Video: Tiesitkö, että sitruuna on oiva apu mikron puhdistukseen?


Lähde: Expressen

Lue myös:

    Uusimmat