Näin Sanna Marinin bikinikuvasta ja somepostauksista uutisoidaan maailmalla

Sanna Marin toivoi vuosi sitten Veitolan ohjelmassa yksityisyyttä – sanat herättävät ihmetystä Töllötuomareissa tänä päivänä 6:05
Katso myös: Sanna Marin toivoi vuosi sitten Veitolan ohjelmassa yksityisyyttä – sanat herättävät ihmetystä Töllötuomareissa tänä päivänä

Sanna Marinin somepostaúkset ovat nousseet otsikoihin myös maailmalla.

Entinen pääministeri Sanna Marin jakoi tiistaina 28. marraskuuta Instagram-tililleen kuvasarjan lomamatkoiltaan. Yhdessä kuvassa Marin on selin kameraan päin ja astelee mereen bikinit yllään. 

Marinin bikinikuva on nyttemmin noteerattu paitsi suomalaismediassa, myös ulkomailla. Keskiviikkona saksalaislehti Bild julkaisi Marinin bikinikuvaa käsittelevän artikkelin otsikolla Tämä peppu istui Angela Merkelin vieressä. Nyt kuvaan ovat tarttuneet myös unkarilainen Femina-verkkomedia sekä Pohjois-Makedoniassa ilmestyvä Sloboden Pečat -sanomalehti.

Sloboden Pečat kirjoittaa artikkelissaan Marinin bikinikuvan "aiheuttaneen lukuisia reaktioita suomalaisessa mediassa". Artikkelissa luetellaan muutamia esimerkkejä otsikoista, joita suomalaismedioissa on kuvan pohjalta kirjoitettu.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Isobritannialainen The Times puolestaan kirjoittaa Marinin Instagramiin jakamista loma- ja matkustuskuvista sekä muusta somesisällöstä otsikolla Sanna Marin elää isosti – ja hänellä on kuvia todisteenaan.

Marin on nykyään aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Hän esimerkiksi jakoi Instagram-seuraajilleen lukuisia kuvia ja videoita niin Pariisin muotiviikoilta kuin myös Los Angelesin -matkaltaan. 

Syyskuussa uutisoitiin Marinin uudesta työstä Tony Blair -instituutin strategisena neuvonantajana, jonka takia hän irtisanoutui kansanedustajan työstä. Tämän jälkeen Marin kirjoitti sopimuksen yhdysvaltalaisen Range Media Partners -manageritoimiston kanssa.

Marin puhuu perjantaina kasvuyritys- ja teknologiatapahtuma Slushissa.

Lue myös:

    Uusimmat