Sanna Marin julkaisi itsestään rohkean bikinikuvan – näin somessa reagoitiin

Sanna Marin toivoi vuosi sitten Veitolan ohjelmassa yksityisyyttä – sanat herättävät ihmetystä Töllötuomareissa tänä päivänä 6:05
Sanna Marin toivoi vuosi sitten Veitolan ohjelmassa yksityisyyttä – sanat herättävät ihmetystä Töllötuomareissa tänä päivänä.

Sanna Marin julkaisi Instagramissa kuvia lomamatkoiltaan. 

Entinen pääministeri Sanna Marin julkaisi kuvasarjan lomamatkoiltaan. Yhdessä kuvista Marin poseeraa bikineissä rannalla. 

– Satunnaisia kuvia lomamatkoiltani, Marin kirjoittaa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Seuraajat ihastelevat kuvia. 

Upea Sanna, eräs seuraaja kirjoittaa. 

Kiitos upeista kuvista! Aurinkoa, valoa ja nuoruutta!

– Olen niin onnellinen, että Sanna elää parasta elämäänsä. Hän on edelleen siistein, tyylikkäin ja karismaattisin poliitikko! yksi kirjoittaa. 

Syyskuussa uutisoitiin Marinin uudesta työstä Tony Blair -instituutin strategisena neuvonantajana, jonka takia hän irtisanoutui kansanedustajan työstä. Sen jälkeen Marin kirjoitti sopimuksen yhdysvaltalaisen Range Media Partners -manageritoimiston kanssa.

Marin on nykyään hyvin aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja hän jakoikin Instagramissa lukuisia kuvia ja videoita niin Pariisin muotiviikoilta kuin myös Los Angelesin -matkaltaan. 

Pariisissa hän osallistui muotisuunnittelija  Victoria Beckhamin muotinäytökseen ja poseerasi yhteiskuvassa legendaarisen Vogue-lehden päätoimittajan Anna Wintourin kanssa ja Los Angelesissa hän pääsi yhteiskuvaan maailmankuulun näyttelijän Sharon Stonen kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat