Sanna Marin poseeraa pariisittarena mustissa asuissaan – myös brittimedia noteerasi reissun

Näin Sanna Marin kommentoi uutta työtään 1:03
Näin Sanna Marin kommentoi uutta työtään Tony Blair -instituutissa.

Suomen entinen pääministeri Sanna Marin vieraili äskettäin Pariisissa. 

Suomen entinen pääministeri Sanna Marin  teki visiitin Pariisin muotiviikoille, joita vietetään 25.9.–3.10. Hän oli muun muassa seuraamassa muotisuunnittelija Victoria Beckhamin Pariisin muotiviikon näytöstä perjantaina 29. syyskuuta.

Marin jakoi reissultaan kuvia Instagramiin 3. lokakuuta. Hänellä on useammassa kuvakarusellin otoksessa yllään Beckhamin suunnittelema musta mekko, jolla on Beckhamin verkkosivujen mukaan hintaa 990 euroa. Mekon asusteena Marinilla on niin ikään Beckhamin suunnittelema musta pikkulaukku, jolla on hintaa 750 euroa. 

Marinin asut ovat muutenkin olleet tummanpuhuvia, sillä yhdessä kuvassa hänellä on yllään musta jakkupuku, musta laukku ja mustat korkokengät. Tyyliin täydentävät mustat aurinkolasit. 

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Muutama kuva lisää Pariisista rakkaudella, Marin kirjoitti kuvien yhteyteen englanniksi. 

Kuvat ovat keränneet valtaisan määrän muun muassa liekkihymiöitä ja ihastelua. 

Marinin vierailu Pariisissa huomioitiin myös Daily Mailissa. Julkaisu kertoo hänen näyttäneen Beckhamin muotinäytöksessä enemmän vaikuttajalta kuin poliitikolta ja poseeranneen Vogue-lehden päätoimittajan Anna Wintourin kanssa. 

Syyskuun alussa uutisoitiin Marinin uudesta työstä Tony Blair -instituutin strategisena neuvonantajana, minkä takia hän irtisanoutui kansanedustajan työstä. Marinin pääasiallinen tehtävä säätiössä on eri maiden hallitusten ja johtajien neuvomista niissä politiikkakysymyksissä, jotka ovat hänelle tuttuja.

Tällä viikolla puolestaan kerrottiin, että entinen pääministeri on kirjoittanut sopimuksen yhdysvaltalaisen Range Media Partners -manageritoimiston kanssa. Range Media Partners tarjoaa managerointia ja edustuspalveluita muun muassa urheilijoille ja näyttelijöille. Toimiston asiakkaina on lukuisia maailmantähtiä.

Lue myös:

    Uusimmat