Näin Samsung ja Microsoft osallistuvat Slushiin – esittelevät startup-kumppaniyrityksiään

Helsingin Messukeskusksessa järjestettävässä Slushissa on jälleen startup-yritysten lisäksi liuta tunnettuja, isompia yhtiöitä. Samsung on yksi Slushin pääkumppaneista jo viidettä vuotta ja myös Microsoft osallistuu jälleen tämän vuoden Slushiin. Molempien osastoilla esitellään yhtiöiden startup-kumppaniyrityksiä.

Samsung

Samsungin osastolla kävijät voivat tutustua Underbara ADHD:n kautta ADHD-mielenterveyshäiriöön. Teknologian kautta voidaan demonstroida, miltä elämä ADHD:n kanssa tuntuu, ja näin myös ymmärtämään häiriötä paremmin.

AI Motive tarjoaa tekoälyratkaisua itseohjautuville ajoneuvoille ja Mehackit järjestää koodaustyöpajoja sekä ohjlemoinnin kursseja lukiolaisille sekä yläkouluikäisille.

Neljäntenä osastolla on wec360. Yritys tarjoaa ratkaisuja esimerkiksi asunnon ostamiseen. wec360 tuottaa 360 asteen kuvan virtuaalitodellisuuden kautta tulevasta asunnosta, jota ei välttämättä ole vielä edes rakennettu. Virtuaalitodellisuuden lisäksi wec360 hyödyntää lisättyä todellisuutta.

Microsoft

Microsoftin startup-kumppaniyrityksiä olivat GetJenny, Eagle Genomics, BeMyEyes ja Rimilia. GetJenny on suomalainen tekoälypohjaisia chat-botteja tuottava yritys, jonka luomuksia on muun muassa vakuutusyhtiö Ifin Emma-chatbot.

BeMyEyes tarjoaa apua näkörajoitteisille. Android- tai iOS-sovelluksen kautta näkörajoitteinen voi saada vapaaehtoiselta apua muun muassa arkisissa asioissa, joita voivat olla esimerkiksi esineiden tai asioiden tunnistaminen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja