Näin saat upeat ja pitkät hiukset – testaa vinkit!

Paksujen ja terveiden hiusten salaisuus löytyy hiusgurun mukaan kylmästä vedestä ja omenaviinietikasta.

Sushmita on hiusalan asiantuntija ja yksi Intian tunnetuimmista bloggaajista. Nainen on nyt jakanut omat hiustenhoitovinkkinsä, joiden avulla kuka tahansa meistä voi saada entistäkin paksummat ja terveemmät hiukset.

Huuhtele päänahka lopuksi kylmällä vedellä

Yritä tehdä tästä tästä vinkistä tapa, jota noudatat jokaisen hiustenpesun yhteydessä. Kylmä vesi sulkee ihohuokoset ja parantaa verenkiertoa, mikä puolestaan lisää hiustenkasvua. Lisäbonuksena hiuksistasi tulee vähällä vaivalla entistä kiiltävämmät.

Pese hiukset omenaviinietikalla

Pese hiuksesi omenaviinietikalla muutaman kerran kuukaudessa. Pese hiukset normaalisti ja käytä omenaviinietikkaa hoitoaineen sijasta. Älä huuhtele. Toisin kuin viinietikka, omenainen versio ei aiheuta voimakasta hajua. Etikka aktivoi karvatuppia ja auttaa sinua tuuheiden hiusten saamisessa.  

Anna päällesi proteiinikuuri

Tarvitset kaksi kananmunaa. Erottele keltuaiset ja valkuaiset toisistaan. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja levitä hiusjuuriisi. Proteiini on hiusten tärkein rakennusaine, ja ilman sitä hiukset menevät niin sanottuun lepotilaan ja haurastuvat.

Käytä eteerisiä öljyjä

Laventelia, rosmariinia ja timjamia. Erilaisilla eteerisillä öljyillä on positiivinen vaikutus karvatuppiin ja päänahkaan, sillä öljyt sisältävät valtavan määrän vitamiineja. Sekoita haluamiasi öljyjä keskenään ja levitä hiusjuuriisi. Anna vaikuttaa muutaman tunnin ajan ja pese öljy pois tavallista shampoota käyttäen.

Jokapäiväinen hiustenpesu voi kuluttaa hiusta. Katso videolta asiantuntijan vastaus kysymykseen, kuinka usein hiukset todellisuudessa tulisi pestä. 


Lähde: Brightsideme

Lue myös:

    Uusimmat