Näin pukeudut onnistuneesti tyylikkääseen pallokuosiin – ota mallia tähdiltä!

Kuuluisa pallokuosi on nostanut suosiotaan viime vuosina Hollywood-tähtien joukossa. Ottamalla mallia pukeutumisen ammattilaisten stailaukseen tottuneiden tähtien tyyleistä kuka tahansa voi onnistua säteilemään upeassa trendikuosissa.

Upean pallokuosin hurja suosio nousi uusiin mittasuhteisiin, kun Louis Vuittonin uusimman mallistonkin osana nähtiin tätä kuuluisaa kuosia. Ota mallia tähdiltä ja pukeudu syksyn trendikuosiin!

Klassista ja yksinkertaista

Pallokuosi on yksi kuuluisimpien kuosien klassikoista. Tästä syystä myös aremmankin olisi syytä uskaltautua kokeilemaan tähtien tavoin pirteää ja muodikasta kuosia, joka on tänä syksynä yksi trendikkäimmistä valinnoista arkeen tai juhlaan.

Viettelevää ja läpinäkyvää

Palloin koristeltu kuosi on tavanomaisesti hyvin hallitseva, mutta nykyään markkinoilla on myös asuja, joissa pallokuosi näyttäytyy tavallista herkempänä. Läpikuultavissa ja viettelevissä asuissa pallokuosi näyttää aivan uuden puolen kantajastaan.

Tyylikästä ja hillittyä

Rohkean repäisevää

Vaikka pallokuosi on kankaiden joukossa yksi suurista klassikoista, voi siitä luoda myös erityisen räväkän asukokonaisuuden. Kun ei pelkää yhdistellä voimakkaita kuoseja kirkkaiden värien kanssa, takaa sen, että katseet kääntyvät.

Lue myös:

AVA

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja