Käytännöllisyys on muotia tulevana syksynä – katso kuvat suomalaisten suunnittelijoiden uutuuksista!

Persoonallista kädenjälkeään tulevan syksyn vaatemallistoja suunnitellessaan ovat käyttäneet suomalaiset huippusuunnittelijat Anna Ruohonen ja Katri Niskanen. Sekä Ruohosen että Niskasen Nansolle suunnittelemat syksyiset mallistot noudattavat yhtenäistä linjaa: asut istuvat niin arkeen kuin juhlaankin.

Suomalaiset huippusuunnittelijat Anna Ruohonen ja Katri Niskanen ovat suunnitelleet tulevaksi syksyksi Nansolle mallistot, jotka edustavat heidän vahvoja näkemyksiään tulevan syksyn ja talven muodista. Molempien suunnittelijoiden käytännöllisiä ja muodikkaita asuja ihasteltiin syksyn ja talven muotiuutuuksia esitelleessä näytöksessä.

Käytännöllisyys on avainsana niin tulevana syksynä kuin talvenakin. Suomalaissuunnittelijoiden veistoksellinen näkemys naista pukevista mukavista vaatteista esiteltiin muotinäytöksessä tyylikkäänä kokonaisuutena.

Anna Ruohonen uskoo itsevarmaan naiseen

Suunnittelijakonkari Anna Ruohonen suunnitteli Nanso by Anna Ruohonen -malliston, jonka kantavana voimana on ajatus tyylikkäästä, naisellisesta ja itsevarmasta naisesta. Ruohosen suunnittelemissa vaatteissa nämä teemat näkyvät helppohoitoisuutena ja käytännöllisyytenä.

Ruohosen uutuusmalliston painopiste on ollut vastuullisuus. Ruohonen uskoo, että tulevana syksynä suomalainen nainen haluaa pukea ylleen laadukkaita, pitkäikäisiä ja ekologisia vaatteita. Huippusuunnittelijan näkemys trendikkäästä suomalaisnaisesta kulminoituu harkitusti leikattuihin ja tyylikkään yksinkertaisiin syksyisiin asuihin.

Katri Niskanen haluaa pelastaa naisten arjen

Muotisuunnittelija Katri Niskasen Nanso by Katri Niskanen -mallisto tavoittelee kiireisen naisen arjen pelastamista. Niskanen suunnittelee vaatteita, jotka sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Tuoreen mallistonsa tummansävyisiä asukokonaisuuksia suunnittelija on piristänyt tehosteväreillä, jotka jatkavat voittokulkuaan trendien aallonharjalla vielä kesän jälkeenkin. Trendikäs suomalainen nainen voi tulevana keväänä viihtyä samassa asussa niin arjessa kuin juhlassakin – juhlia varten asu piristetään tyylikkäillä asusteilla.

Nanson syksyn ja talven uutuudet sopivat arkeen ja juhlaan

MTV3/Helmi

Kuvat: Zach Stovall

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja