Näin parisuhdeasiantuntija Nadia väittää saaneensa ex-kumppaninsa kiinni pettämisestä – hämmentävä paljastus: "Aamukahden ja aamukolmen välillä..."

Brittiläinen deittiguru paljasti TikTokissa ikävän muiston menneisyydestään.

Brittiläisestä tosi-tv-ohjelmasta Celebs Go Dating tuttu parisuhdeasiantuntija Nadia Essex paljasti ällistyttävän uskottomuuspaljastuksen menneisyydestään, kertoo News.com.au.

Nadia vastasi TikTok-videollaan sovelluksessa leviävään videotrendiin, jossa käyttäjät paljastavat hetken, jolloin tajusivat parisuhteensa olevan ohi.

– Kun ex-poikaystäväni tuli kotiin vietettyään iltaa poikien kanssa, ajattelin, että teen hänelle hieman aamupalaa, Nadia alustaa videolla.

Mutta kun Nadia oli noussut sängystä valmistaakseen jotain poikaystävän krapulaa helpottavaa, hän väittää saaneensa hälytyksen FitBit-aktiivisuusrannekkeestaan. 

– Sain ilmoituksen FitBitistä, siitä FitBitistä, jonka olimme synkronoineet yhdessä, että aamukahden ja aamukolmen välillä aamulla, edellisaamuna, hän oli polttanut yli 500 kilokaloria, Nadia paljastaa.

Nainen päätteli, etteivät kalorit palaneet tanssiessa ja kertoo tunkeneensa aamupalan sinne, minne aurinko ei paista.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Erikoinen aika treenille"

Videolla on reilusti yli 400 000 katselukertaa ja satoja kommentteja.

– 500 kilokaloria! Mitä hemmettiä minä teen väärin? 10 minuuttia ja valmista, naureskeli eräs kommentoija.

– Erikoinen aika treenille kello kahdelta aamulle. Olisin halunnut nähdä hänen ilmeensä, kun otit asian puheeksi, totesi toinen.

– Seksi ei edes polta niin paljon kaloreita, ihmetteli yksi.

Moni myös epäili Nadian tarinaa, sillä se kuulosti epäilyttävän tutulta. Tapaus ei ollutkaan ensimmäinen laatuaan. Aiemmin olemme kertoneet, kuinka Jane Slater sai oman poikaystävänsä kiinni pettämisestä aktiivisuusrannekkeen avulla. Moni Nadian videota kommentoinut ilmoittikin lähtevänsä aktiivisuusrannekeostoksille!

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat