Näin ostat sopivat farkut

Farkkujen ostaminen ei useiden mielestä ole sitä mukavinta puuhaa. Hellobeautiful-sivuston vinkeillä löydät itsellesi täydelliset farkut.

Uusien lempifarkkujen löytämiseksi on syytä nähdä hieman vaivaa, jottei farkkuostoksille joutuisi heti uudestaan.

Osta pienemmät farkut

Farkut löystyvät aina vähän. On siis hyvä ostaa aina hieman liian tiukat farkut, jotta ne olisivat vielä muutaman käyttökerrankin jälkeen tyköistuvat.

Farkkujen on hyvä olla ostohetkellä tiukat etenkin takapuolesta ja reisistä. Näistä kohdista materiaali antaa eniten periksi käytössä.

Erityisesti suositut stretch-farkut ja farkkulegginsit löystyvät käytössä usein hyvinkin paljon. Nyrkkisääntönä on hyvä pitää sitä, että mitä joustavammasta materiaalista farkut on valmistettu, sitä tiukemmat farkut kannattaa ostaa.

Kiinnitä erityishuomiota vyötäröön

Uusia farkkuja hankkiessa on syytä kiinnittää huomiota erityisesti vyötäröön. Täysin uuteen malliin saattaa olla hankala tottua ja ostohaaveesta kannattaa luopua, mikäli vyötärönkorkeus epäilyttää.

Markkinoilla on tänä päivänä farkkuja matalavyötäröisistä hyvinkin korkeavyötäröisiin ja on varmaa, että oma suosikki löytyy laajasta tarjonnasta.

Panosta perinteisiin

Jos etsit hyviä perusfarkkuja vaatekaappiisi, eikä haaveenasi ole löytää niitä erikoisimpia farkkuja erityistilanteisiin, on syytä ostaa tasaväriset farkut. Tasaisesti värjätyt farkut sopivat osaksi useampia asukokonaisuuksia kuin ronskisti kulutetut tai värjätyt.

Klassisiin farkkuihin ei myöskään kyllästy helposti. Jokaisen vaatekaapista olisi syytä löytyä yhdet klassiset perusfarkut, jotka on mukava kiskaista jalkaan vähän huonompanakin päivänä.

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja