Mainos

Näin opit nauttimaan vartalostasi seksin aikana!

Seksin harrastaminen voi tuntua ikävältä ajatukselta, jos oma vartalo aiheuttaa itsessä epävarmoja tunteita. Oikeilla vinkeillä säilytät itsevarmuutesi myös lakanoiden välissä!

Harrastatko seksiä aina pimeässä sen takia, että et ole 100-prosenttisen varma alastomasta vartalostasi? Vartalon epäkohdista murehtiminen takaa sen, että seksi ei tunnu nautinnolliselta.

1. Löydä paras valaistus

Miksi et etsisi täydellistä valaistusta sen sijaan, että sammutat valot automaattisesti makuuhuoneesta? Pehmeä ja lämmin valo (esimerkiksi kynttilän valo) on parempi vaihtoehto. Se piilottaa mahdolliset rypyt, finnit ja ihon kuopat. Muista, että miehesi haluaa nähdä sinut myös sängyssä.

– Kynttilän valo korostaa parhaita puoliasi ja luo romanttisen tunnelman, seksivalmentaja Amy Levine neuvoo.

2. Pue yllesi oikeanlaiset alusvaatteet

Tepasteletko aina kotona kulahtaneissa verkkareissa? Investoi muutamaan laadukkaaseen alusvaatteeseen, joissa tunnet olosi itsevarmaksi.

– Ihminen on itse pahin arvostelijansa. Kumppanimme eivät ole yhtä kriittisiä, vaan he rakastavat kurveja. Käytämme aivan liian aikaa vartalon peittämiseen, toteaa seksikouluttaja Logan Levkoff.

3. Kokeile uusia asentoja

Tutussa ja turvallisessa lähetyssaarnaaja-asennossa vartalosi jää piiloon, mutta muissa asennoissa kropan hyvät puolet korostuvat. Imartelevin asento on, kun nainen on päällä.

– Mikä rakastat vartalossasi? Etsi sellainen asento, jossa juuri ne kohdat kropastasi ovat esillä. Jos rakastat rintojasi, kokeile olla miehen päällä, Levine vinkkaa.

4. Älä pyytele anteeksi

Jos olet epävarma itsestäsi, saatat jopa vitsailla muodoistasi. Tämä on pahin asia, mitä voit tehdä. Muista, että itsevarmuus on aina seksikkäämpää kuin täydellinen vartalo.

– Seksi ei aina suju niin kuin pitäisi eivätkä vartalomme näytä samalta kuin elokuvissa. Se tekee seksistä hauskaa ja mielenkiintoista, Levine huomauttaa.

5. Kuntoile

Sinun ei tarvitse muuttaa vartaloasi seksin takia. Jos kuitenkin haluat pudottaa painoa, keskity oikeanlaiseen liikuntaan ja terveelliseen ruokavalioon. Kilon tai kahden pudottaminen voi auttaa sinua tuntemaan olosi paremmaksi sängyssä, varsinkin jos tunnet olosi seksikkäämmäksi.

– Kuntoilu tekee hyvää myös seksielämälle. Kun voit hyvin ja olet itsevarma, myös seksi tuntuu paremmalta, Levkoff sanoo.

6. Älä riisuudu kokonaan

Sinun ei aina tarvitse olla täysin alasti seksin aikana. Kokeile silloin tällöin jättää jotakin päällesi myös sänkypuuhien ajaksi. Miehestä on seksikästä nähdä sinut lyhyessä hameessa tai ylisuuressa miestenpaidassa.

– Jos tunnet olosi haavoittuvaiseksi, et nauti seksistä. Vaatteiden pitäminen yllä voi tuoda seksiin myös lisämaustetta ja samalla tunnet olosi itsevarmemmaksi, Levkoff kertoo.

7. Anna mielikuvituksen lentää

Seksin aikana voi hyvin kokeilla myös roolileikkejä. Sinun ei tarvitse edes kertoa kumppanillesi niistä. Kuvittele, että olet seksin aikana esimerkiksi Dita Von Teese tai Jenna Jameson ja imitoi hänen seksuaalista itsevarmuutta. Pian pystyt tekemään sen omana itsenäsikin.

– Kaikki naiset haluavat olla seksin jumalattaria, mutta joskus epävarmuus estää sen. Jos kuvittelet olevasi joku muu, saat seksin aikana lisää itsevarmuutta, Levkoff vakuuttaa.

AVA

Lähde: Yourtango.com

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.