Näin olet femme fatale

Kohtalokas nainen saa miehet rakastumaan itseensä ja hänen tyylissään on jotain muista poikkeavaa. Näin luot itsellesi femme fatalen tyylin!

Femme fatale tarkoittaa ranskaksi kuolettavaa naista, mutta suomeksi käsite tunnetaan kohtalokkaana naisena, kertoo Wikihow-sivusto. Amerikkalainen nainen -nimisessä elokuvassa femme fatalea kuvaillaan naiseksi, jota miehet haluavat, vaikkei heidän pitäisi! Kohtalokas nainen kun on paitsi kaunis ja mysteerinen myös älykäs ja hieman paha.

Näin luot itsellesi femme fatale -lookin!

1. Puhu matalalla äänellä. Älä liian matalalla, vaan viettelevän matalalla. Matki esimerkiksi Scarlett Johanssonin puhetta Musta Dahlia -elokuvassa.

2. Pukeudu tyylikkäisiin retro-vaatteisiin. Varo, ettei lookista tule liian gootti. Käytä hyvin leikattuja, naisellisia vaatteita, jotka keräävät katseet. Pysyttele yksinkertaisissa väreissä, kuten mustassa ja kastanjanruskeassa. Käytä silkkisiä cocktail-mekkoja, korkeavyötäröisiä farkkuja, kalliilta näyttäviä koruja. Myös verkkosukkahousut ja korkeat korkokengät kuuluvat femme fatalen vaatekaappiin.

3. Hengaile mysteerisissä paikoissa. Mysteerinen ei tässä kohtaa tarkoita slummia tai pelottavia katuja, vaan epätavallista. Mielenkiintoisissa paikoissa tapaa mielenkiintoisia ihmisiä. Kokeile esimerkiksi antiikkiliikkeitä tai taidekahviloita.

4. Ole yksi pojista. Tämä tarkoittaa, että pidät puolesi pelatessasi poikien kanssa pokeria tai videopelejä. Voitat välillä ja ansaitset kunnioitusta. Älä kuitenkaan kadota naisellisuuttasi tavoitellessasi miesten kunnioitusta.

5. Ole mysteerinen. Älä kerro kaikille, miltä sinusta tuntuu tai mitä elämässäsi on meneillään. Mysteerisyys on femme fatalen viehätysvoiman salaisuus.

6. Keksi jotain uniikkia omaan kohtalokkaaseen naiseuteesi. Esimerkiksi erikoinen harrastus, taito, asuste...Yksilöllisyys lisää mystistä viehätysvoimaa.

7. Käytä aistikasta hajuvettä. Hajuvesi ei saa liian hedelmäinen tai kukkainen, vaan mieluummin esimerkiksi itämaistyyppinen.

8. Pidä hiuksesi seksikkäillä laineilla kuten Veronica Lake. Voit myös leikata hiukset dramaattisen lyhyiksi. Pysyttele aidoissa, voimakkaissa hiusväreissä, kuten kastanjanruskeassa, tummanruskeassa tai platinanvaaleassa.

9. Käytä vaaleaa meikkivoidetta, piirrä eyelinerilla itsellesi kissansilmät ja punaa huulesi tummanpunaisella huulipunalla. Vältä kimaltavia teinimeikkejä.

10. Katso vanhoja elokuvia. Aloita vaikka film noir -elokuvalla Amerikkalainen nainen. Älä kuitenkaan kopioi tyyliäsi elokuvista, sillä femme fatalen kuuluu olla yksilöllinen.

11. Yritä saada miehet hämilleen.

12. Käyttäydy viisaasti ja hallitse hyvät tavat. Hyvä koulutustausta nostaa sinut esiin. Parasta on olla paitsi seksikäs, myös älykäs.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lähde: Wikihow

Lue myös:

    Uusimmat