Näin Office uudistui: 5 hyödyllisintä ominaisuutta

Microsoft lanseerasi eilen uuden Office 2016 -version käyttäjille. Se pitää sisällään useita uudistuksia, joista kokosimme mielenkiintoisimmat.

Samanaikainen asiakirjan muokkaus

Toiminto on käytössä Wordin, PowerPointin ja OneNoten työpöytäsovelluksissa. Käyttäjät näkevät reaaliaikaisesti Wordissa toisten käyttäjien tekemät muokkaukset, jolloin asiakirjoja voidaan työstää yhdessä.

Skype-integrointi

Skype-integraatioantaa käyttäjille mahdollisuuden pikaviestitellä, jakaa työpöytänsä sekä puhua tai videoneuvotella suoraan Office-sovelluksissa, kuten Word-asiakirjassa, jolloin käyttäjän ei tarvitse vaihtaa viestisovellukseen muokatessaan asiakirjaa.

Älykäs sähköposti

Outlookin haku on aikaisempaa nopeampi ja se osaa poistaa automaattisesti tarpeettomat sähköpostit. Liitetiedostot eivät kuormita sähköpostia, kun niitä voi lähettää linkkeinä pilvipalveluun. Outlook osaa ehdottaa viimeksi käsiteltyjä asiakirjoja suoraan sähköposti-sovelluksessa. Älykäs haku sen sijaan tuo netistä lisätietoa asiakirjaan.

Viimeksi avatut tiedostot

​Viimeksi avattujen tiedostojen luetteloon helposti käytettävissä kaikilla laitteilla. Tällöin työtä voi jatkaa siitä, mihin se viimeksi jäi.

Turvallisempi kuin edeltäjä

Wordiin, PowerPointiin, Exceliin ja Outlookiin on sisäänrakennettu Data Loss Prevention -työkalu, joka vähentää luottamuksellisen liiketoimintatiedon vuotoriskiä.

Office 2016:n Home & Studet -version kertaostoshinta on 149 euroa.

Office 365 Home -versio sisältää viisi lisenssiä Windowsille tai Macille ja saman verran lisenssejä taulutietokoneille ja puhelimille. Käyttäjä saa teratavun verran tallennustilaa OneDrive-pilvipalvelussa kullekin maksimissaan viidestä käyttäjästä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja