Näin neuvot kumppanisi paremmaksi sängyssä

Kuinka antaa kumppanille seksivinkkejä, ilman että hänen egonsa murskaantuu tai että loukkaat hänen tunteitaan? Tarvitset oikean ajoituksen ja taktiikan.

Seksistä puhuminen ei aina ole helppoa, mutta se on mahdollista. Onnelliseen seksielämään tarvitsee vain oikeaa taktiikkaa ja hieman aikaa. Näillä ohjeilla neuvot kumppaniasi ilman, että loukkaat hänen tunteitaan.

1. Valitse neutraali paikka ja aika. Mene kumppanisi kanssa rauhalliseen paikkaan, mutta älä koskaan mene makuuhuoneeseen puhumaan seksistä. Älä myöskään puhu seksistä juuri ennen, aikana, tai jälkeen seksin.

2. Hallitse katsekontakti. Miehille vieritysten istuminen luo rentoutta ja vuorovaikutusta, mutta naiselle silmiin katsominen ja suoraan toisia katsominen on luottamuksen merkki.

3. Kehystä keskustelu positiiviseksi ja rakentavaksi. Älä sano, että haluat kehittää hänen tekniikkaansa, vaan kerro, että haluat viedä seksielämänne seuraavalle asteelle. Yritä käyttää rakentavia sanoja syyttävien sijaan. Kysy kumppaniltasi, mitä hän haluaisi seksiltä, jotta keskustelu ei ole yksipuolista.

4. Kerro mitä haluat. Vältä sanoja "paremmin" ja "kovemmin", vaan käytä niiden sijaan konkreettisia sanoja, kuten "kosketa" "suutele" "purista".

5. Kun olet keskustellut, johdattele kumppaniasi positiivisesti eteen päin ja kerro, miten haluat edetä. Anna tyytyväisyytesi näkyä, kun kumppanisi onnistuu tehtävässään.

MTV3 Helmi

Kuva: Colourbox

Lähde: Ask Men

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja