Näin moni toivoo lisää pikaseksiä

Kyselyn mukaan seksin ihanteellinen kesto voi olla vain kymmenen minuuttia!

Selvityksen mukaan amerikkalaisista 50 prosenttia on tyytymätön yhdyntöjensä kestoon. 38 prosenttia vastanneista kertoi, että seksi päättyy liian pian, ja 20 prosenttia aikuisista olisi halunnut heiluttaa peittoa ainakin puolen tunnin ajan.

Aina kyse ei kuitenkaan ole liian nopeasta seksistä: osa vastanneista kaipasi myös nopeita seksisessioita, ja 25 prosenttia määritti seksin ihanteelliseksi kestoksi noin kymmenen minuuttia, kertoo huffingtonpost.com.

Kyselyssä selvisi myös, että huikeat 75 prosenttia amerikkalaisista on harrastanut seksiä jännittävässä paikassa. Suosikkipaikkoja olivat auto, uima-allas tai hiekkaranta. Myös kotona voi villiintyä: vastanneista 31 prosenttia oli harrastanut seksiä suihkussa, 23 prosenttia sohvalla ja 22 prosenttia jopa kuistilla.

Naisten suosikki-haavepaikka seksille oli Eiffel-torni. Toisena tuli brittikuninkaallisten koti, Buckinghamin palatsi. Miehet sen sijaan olisivat mieluiten tehneet "sen" Valkoisessa talossa, vaikka Eiffel-torni tulikin hyvänä kakkosena.

Kondomimerkin kyselyyn osallistui tuhat aikuista amerikkalaista, ja kuten tuloksista voi päätellä, me miehet ja naiset olemme kaikki aivan erilaisia. Siksi paras tapa saada mahtavaa seksiä onkin kertoa kumppanille, mistä pitää – ja kuunnella, kun hän kertoo omista mieltymyksistään.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuva: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja