Näin MAGGI Mix -testiryhmä arvioi tuotteen – lue kommentit!

MAGGI Mix -testiryhmä kokeili kahden viikon ajan yhdeksää erilaista ateria-ainesta. Testiryhmä antoi tuotteelle 4 pistettä asteikolla 1-5. Lue, miten testiryhmä kuvaili MAGGI Mix -tuotteita.

MAGGI valitsi 100 innokasta ruuanlaiton ystävää kokeilemaan MAGGI Mix -ateria-aineksia. Kokeiltavana olivat mausteiset Chili Bolognese- ja Chili con Carne -kastikkeet, täyteläiset Makkara- ja Spaghettikastikkeet, Lihapulla-, Lasagne- ja Jauheliha-Perunalaatikko -ainekset, sekä Tomato-Mozzarella-kastike ja Jauhelihapata. MAGGI Mix -tuotteisiin voi yhdistellä tuoreita raaka-aineita, kuten lihaa tai kasviksia. Ateria-ainesten ympärille voi myös ideoida uusia ruokalajeja.

MAGGI Mix -testiryhmä maistoi yhdeksää erilaista ateria-ainesta. Testaajat antoivat tuotteille 4 pistettä asteikolla 1-5. Lue, miten testaajat perustelivat antamiaan pisteitä.

"Loistava apu arjen ja juhlan ruokaherkkujen valmistuksessa!"

Suurin osa testaajista oli sitä mieltä, että MAGGI Mix -tuotteet nopeuttivat mukavasti ruuanlaittoa kiireisen arjen keskellä. Hinta-laatusuhteen katsottiin olevan kohdallaan ja pussin kyljessä olevien ohjeiden selkeät. Ruuat maistuivat niin perheen lapsille ja nuorisolle kuin aikuisillekin.

"Minusta on ihanaa tehdä nopeasti ja helposti hyvää ruokaa. MAGGI-tuotteet olivat juuri siihen sopivia. Kesään kuuluu helppous, maukkaus ja erilaisten pienten ruoka-annosten kokonaisuudet. Helppoa, nopeaa ja todella maukasta."

"Minusta tuotteet maistuivat ihan kiitettävän hyvälle ja ruoka valmistui helposti myös karavaanarin keittiössäkin."

"Tuote saa kiitettävän arvosanan, sillä se ylitti odotukset sekä maussa että helppoudessa."

"Hyvät ja selkeät ohjeet, eikä makukaan ollut hassumpi."

"Tuoteryhmä monipuolinen, mutta pakkauksiin voisi painattaa hieman erikoisemmankin reseptin kuin pelkän tomaattikastikkeen."

"Juuri tällaisia ruokia kiireinen ihminen tarvitsee kiireisen arjen keskelle!"

"Lähes täydellistä. Aiemmin olen vierastanut pussituotteita, mutta MAGGI-tuotteet muuttivat asennettani. Nämähän ovat loistava apuri arjen ja juhlankin ruokaherkkujen valmistukseen!"

"Tuotteet olivat juuri sitä mitä pakkauksessa luvataankin. Maut olivat jo sellaisenaankin kohdallaan, mutta sallivat myös tuunauksen."

"Hinta-laatusuhde balanssissa!"

"Maistuivat koko perheelle ja helpottavat sekä nopeuttavat ruuan valmistamista."

"Vaikka helppo valmistaa, maistui einekseltä."

"Hyvän makuisia ja helppo valmistaa. Ohjeet ovat selkeät, joiden mukaan nuorisokin osaa ruoan valmistaa."

"Hyviä, käyttökelpoisia tuotteita, joissa oli maku kohdallaan. Plussaa siitä, että ainesosaluettelo ei pursunnut E-koodeja!"

"Selkeitä käyttää ja kastikepussien annoskoko on hyvä!"

"Halpoja ja nopeita tehdä. Lapsetkin osaavat tehdä kastikkeen näiden avulla. Sopivan kokoisia pusseja. Makuja voisi kehitellä vieläkin uusia, toki niitä voi muuttaa itsekin kehittelemällä."

"Tuotteet eivät olleet mitenkään erityisen innovatiivisia, mutta käteviä arjessa."

"En ole varma nopeuttavatko tuotteet varsinaisesti ruuanlaittoani, mutta ainakin niillä saa vaivattomasti makua ruokaan."

MAGGI Mix yllätti maistuvuudellaan

MAGGI Mix -tuotteet yllättivät positiivisesti kriittisimmätkin testaajat maistuvuudellaan. Yhdeksästä vaihtoehdosta tuntui löytyvän suosikkimaku jokaiselle.

"Annoin arvosanaksi kiitettävän, koska tuotteet yllättivät maistuvuudellaan."

"Paljon parempia kuin osasin odottaa!"

"Mikään ruoka ei epäonnistunut ja mikä tärkeintä, ruokaa ei jäänyt yli!"

"Maku oli hyvä, mutta ei erikoinen. Mikään ei jäänyt erityisen hyvänä makuelämyksenä mieleen, vaikka ruoka olikin maistuvaa. Ruuan valmistus oli helppoa, mutta sopiiko esimerkiksi laktoosi-intoleranssille? Ruokaa, jota varmasti kaikki pystyvät syömään mukisematta."

"Hyviä, maittavia, terveellisiäkin."

"Hätävaratuote, mutta ei arkipäivän ruokapöytään. Teollinen maku. Koostumus valmiissa kastikkeessa liian löysä."

"Vaihtoehdoista maistuu varsinkin Chili con Carne. Annoskoko on sopiva kahdelle ja tähteet saa seuraavan päivän evääksi töihin. Pussin kulmassa muistutetaan maun tulisuudesta. Mikäs mökilläkään kätevämpää kuin tällainen valmispussi ja tölkkitonnikalaa! Vaihtoehtona kun on viedä monia aineita veneellä ja säilöä niitä sitten ahtaassa jääkaapissa..."

"Maku on tuotteissa kohdallaan. Muunneltavuus on hyvällä tasolla, kun riittää mielikuvitusta."

"Annan kolme Helmi-pistettä. On kuitenkin teollisen makuinen."

"Kaikin puolin hyviä tuotteita. Valikoimaa voisi laajentaa kalan kanssa sopiviin mixeihin."

"Pidän siitä että kiireessä ruokaa ei aina tarvitse aloittaa ihan alusta ja ainekset olivat erittäin maukkaita!"

"Maut olivat hyviä, mutta pussien ainesosalista ei tyydyttänyt."

Mausteisuus jakoi mielipiteitä

Suolan määrä jakoi mielipiteitä testaajien kesken. Osan mielestä MAGGI Mix -tuotteet olisivat olleet vielä parempia pienemmällä määrällä suolaa, kun taas toiset kaipasivat MAGGI Mix -tuotteisiin lisää mausteita. Valtaosa testaajista totesi mausteiden määrän olevan sopiva. Kokkaillessa sekaan lisättiin ruokakermaa, yrttejä tai omia lempimausteita. Osa testaajista jätti kuitenkin omat lisäykset pois ja nautti ruuasta sellaisenaan.

"Erittäin positiivinen yllätys kuinka maukasta tuli, vaikka en lisännyt mitään yleensä itse käyttämiäni mausteita tai yrttejä."

"Meillä on pidetty enemmän alusta saakka itse tehdystä ruoasta, sillä sen voi maustaa mielensä mukaan ja tietää varmasti, mitä siinä on. Nämä valmisateriat olivat kuitenkin oikein maukkaita ja ennen kaikkea helppoa valmistaa."

"Suolaisuus ja maku eivät osuneet osaltani kohdilleen. Ruokia oli pakko maustaa itse lisää."

"Hyvät mausteet, sain maistuvaa ruokaa."

"Keittiöön tuli ihania tuoksuja jo pussia avatessa!"

"Tuotteet olivat helppoja valmistaa. Osa tuotteista oli liian voimakkaasti maustettuja lapsiperheen makuun.

Pakkauksessa ei ollut merkintää laktoosista, joten epäselväksi jäi, sisältävätkö tuotteet laktoosia. Varsinkin juustoa sisältävien tuotteiden kohdalla merkintöjä kaipaisi. Kuluttajan kannalta tuotteiden muunneltavuus ja erilainen valmistaminen on plussaa!"

"Muuten täydelliset kokonaisuudessaan, mutta suolan makua olisi voinut olla hivenen vähemmän."

"Omaan makuuni tuotteissa olisi voinut olla rohkeammin mausteita, mutta muuten tuote oli erinomainen käyttää. Erityisesti pidin pakkauksesta, sen selkeydestä ja helppolukuisuudesta."

"Tuotteet olivat hyviä ja laadukkaita. Täysiä Helmi-pisteitä en anna, koska suolan määrää voisi vähän pienentää. Jokainen voi lisätä sitä ruokaan itse."

"Nopea, vaivaton ja maukas. Chili Bolognese oli aavistuksen liian tulinen minun suuhuni, se ei kuitenkaan vaikuttanut maittavuuteen. Mies kyllä tykkäsi siitä kovasti!"

Artikkelin tarjoaa: MAGGI

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja