Näin klassikkokuosi sai uuden twistin, katso muotivinkit

Ranskalainen muotimerkki Chanel on tunnetuin tweed-kuosisesta jakkupuvustaan. Nyt muotiguru Karl Lagerfeld on laittanut kuosiin uutta ilmettä roppakaupalla.

Pariisin muotiviikoilla nähty Chanelin upea näytös oli kuin tuulahdus kesäisestä puutarhajuhlasta: lavalla loistivat kirkkaat ja kauniit pastellit Grand Palaisin huikean lasikaton alla. Tunnelma oli täydellinen kun paikalla oli sekä sinfoniaorkesteri että vesiputouksia.

Jakkupukuja nähtiin nin pinkkinä, keltaisena kuin harmaanakin erilaisilla variaatioilla. Hihoissa oli niin 3/4-osahihaa, ne olivat joko tunika-mallisia, laatikkomaisia tai koristeltu hapsuilla. Jakku oli kova sana myös kirjailtujen farkkujen seurana.

Tweed-kuosin lisäksi mallistossa nähtiin niin kuukaprinttejä kuin pikkumustiakin. Mustissa mekoissa oli lyhyitä ja pitkiä hihoja.

Kuten muissakin kevät/kesä 2011 -näytöksissä, myös Chanelilla nähtiin höyheniä, läpinäkyviä kankaita sekä kirjailuja. Chanelilla korostui myös nahkaiset tiukat ylipolven sukat!

Chanel vetää aina tietenkin paikalle myös paljon julkisuudesta tuttuja: eturivissä istui muun muassa näyttelijä Keira Knightley, laulaja Lily Allen ja malli Claudia Schiffer.

MTV3/Helmi

Kuva: WireImage / AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja