Näin kaunista Lantikkaa et ole ennen nähnyt – tässä on uusi Velar

Range Rover Velar: Brittiläinen haastaja saksalaiselle premiumille 3:37

Land Roverin uutuusmalli saa virallisen ensi-iltansa Genevessä ensi viikolla, mutta valmistaja ei malttanut olla järjestämättä harvoille ja valituille pienimuotoisempaa esittelytilaisuutta. Range Rover Velarista julkaistiin samalla runsaasti kuvamateriaalia. 

Land Rover tuo nykypäivään 1960-luvun konseptiautoissaan käyttämänsä Velar-nimen. Range Rover -perheessä Velar sijoittuu Evoquen ja Sportin väliin.

Auton esittelytilaisuus järjestettiin Lontoon Design Museumissa keskiviikkona. Velaria ei ensisilmäyksellä välttämättä erota aiemmista malleista, mutta tilanne on täysin eri, kun autoon astuu sisään.

Ohjaamon keskiössä on erittäin moderni Touch Pro Duo -multimediajärjestelmä, jossa fyysisten painikkeiden määrä on karsittu minimiin – käytännössä nollaan. Ohjaamoa hallitsevat 10-tuumaiset kosketusnäytöt ja futuristinen kokonaisuus muistuttaakin enemmän konseptiautoa kuin tuotantovalmista mallia.

Julkaisun yhteydessä tarjolla on viisi moottorivaihtoehtoa aina kaksilitraisesta ja 180-hevosvoimaisesta dieselkoneesta 380-hevosvoimaiseen V6-bensamoottoriin.

Lähde: Land Rover

***

Audilta viimein haastaja Mersulle ja Bemarille 0:45

Lue myös:

    Uusimmat