Mainos

Kokoomus irrotteli vaaliristeilyllä - näin ”Kapteeni Stubukka” ohjeisti risteilyväkeä

Kokoomuksen puheenjohtaja Alexander Stubb avasi vaaliristeilyn hilpeällä kuulutuksella. Hän esitteli itsensä ”Kapteeni Stubukaksi” ja kuulutti keskusradiosta käyttäytymisohjeet risteilyväelle.

"Stubukalla" oli kokoomusristeilijöille viisi ohjetta.

– Jos et ota yhtä ennen kello yhtätoista, niin on otettava yksitoista ennen kello yhtä. Ohje numero kaksi: tällä risteilyllä me emme myy keskiolutta, koska se on aivan liian laimeata. Jos te haluatte keskiolutta tai jotain sitä laimeampaa, niin menkää Yhdysvaltoihin, Ruotsiin tai keskustan risteilylle. Numero kolme: Jos halutte puhua politiikkaa tämän risteilyn aikana, niin sen voi tehdä Kimmo Sasin hytissä. Tunnetusti Kimmo puhuu hytissä vain politiikkaa, Stubb veisteli.

-Ja numero neljä: Jos teitä kiinnostaa leikkauslistat, niin niistä saa puhua tänään vain ja ainoastaan Ben Zyskowiczin kanssa - noin 2,6 miljardin euron edestä. Viimeinen ja viides ohje liittyy siihen, jos teille tulee jätevesiongelma. Kaikista jätevesiongelmista vastaa tämän risteilyn aikana Sanni Grahn-Laasonen, Stubb hauskuutti risteilyväkeä.

– Näillä sanoilla Kapteeni Stubukka toivotta teidät tervetulleeksi risteilylle, Stubb päätti kuulutuksensa.

Kokoomusväki risteilee tänä viikonloppuna Tallinnaan ja nostattaa yhteishenkeä ennen kevään vaalikampanjaa.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.