Kokoomus irrotteli vaaliristeilyllä - näin ”Kapteeni Stubukka” ohjeisti risteilyväkeä

Kokoomuksen puheenjohtaja Alexander Stubb avasi vaaliristeilyn hilpeällä kuulutuksella. Hän esitteli itsensä ”Kapteeni Stubukaksi” ja kuulutti keskusradiosta käyttäytymisohjeet risteilyväelle.

"Stubukalla" oli kokoomusristeilijöille viisi ohjetta.

– Jos et ota yhtä ennen kello yhtätoista, niin on otettava yksitoista ennen kello yhtä. Ohje numero kaksi: tällä risteilyllä me emme myy keskiolutta, koska se on aivan liian laimeata. Jos te haluatte keskiolutta tai jotain sitä laimeampaa, niin menkää Yhdysvaltoihin, Ruotsiin tai keskustan risteilylle. Numero kolme: Jos halutte puhua politiikkaa tämän risteilyn aikana, niin sen voi tehdä Kimmo Sasin hytissä. Tunnetusti Kimmo puhuu hytissä vain politiikkaa, Stubb veisteli.

-Ja numero neljä: Jos teitä kiinnostaa leikkauslistat, niin niistä saa puhua tänään vain ja ainoastaan Ben Zyskowiczin kanssa - noin 2,6 miljardin euron edestä. Viimeinen ja viides ohje liittyy siihen, jos teille tulee jätevesiongelma. Kaikista jätevesiongelmista vastaa tämän risteilyn aikana Sanni Grahn-Laasonen, Stubb hauskuutti risteilyväkeä.

– Näillä sanoilla Kapteeni Stubukka toivotta teidät tervetulleeksi risteilylle, Stubb päätti kuulutuksensa.

Kokoomusväki risteilee tänä viikonloppuna Tallinnaan ja nostattaa yhteishenkeä ennen kevään vaalikampanjaa.

Lue myös:

    Uusimmat