Näin Jarkko Ruutu tapasi mallivaimonsa – rakkaustarinan yksityiskohdat julki

Jarkko ja Sofia Ruudun rakkaustarina ei alkanut kuten elokuvissa.

Pitkän uran Pohjois-Amerikan jääkiekkoliiga NHL:ssä pelannut Jarkko Ruutu, 40, tutustui nykyiseen vaimoonsa Sofiaan kiekkoilijakollega Ossi Väänäsen silloisen puolison avustuksella vuonna 2009.

Asia käy ilmi Ruudun uunituoreesta elämäkerrasta Jumalainen näytelmä, jonka on kirjoittanut toimittaja Tuomas Nyholm.

"Rupattelimme jotain siviilijuttuja, ja yhtäkkiä taustalta kuului huuto: Mulla olisi Rudi sulle hyvä mimmi. Mikä mimmi? Tämmönen Sofia. 23 vuotta."

Kyseessä oli malli nimeltä Sofia Morelius, joka ei halunnut ajautua tekemisiin jääkiekkoilijan kanssa. Lopulta kuitenkin tuolloin Ottawa Senatorsissa pelannut Ruutu sai haalittua käsiinsä kontaktin Sofiaan ja lähetti tälle viestin. Vastaus tuli, mutta vasta pari viikkoa myöhemmin.

– Se kävi sattumalta. Asiat etenivät sitä kautta. Vähän eri tavalla kuin yleensä, siis, Ruutu kommentoi MTV.fin haastattelussa.

– Mutta ei kai ole yhtä oikeaa tapaa, mies hymähtää päälle.

Ruutu ja Morelius naureskelivat klassiselle jääkiekkoilija ja malli -asetelmalle ja lopulta Ruutu ehdotti Sofialle, että hän tulisi käymään Ottawassa. Vastaus oli kieltävä.

"Sovimme, että jos kemiat eivät kohtaa, ei tarvitse nähdä enää koskaan, ja hoidan lennon takaisin Suomeen heti kun hän haluaa."

Seuraavina kuukausina kiekkotähti ja Sofia puhuivat puhelimessa tuntikausia päivittäin. Lopulta nuori nainen lensi Ruudun luo Ottawaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja