Näin hyviä löytöjä voi kirpputorilla tehdä: 800 euroa ilmaiseksi

Kysyimme lukijoiltamme millaisia ovat heidän huikeimmat ja kauheimmat kirpputorilöytönsä. Mukaan on tarttunut kaikkea mahdollista aina edullisista design-löydöistä reikäpaitoihin ja melkein ehjiin viiden euron sukkahousuihin.

Kirpputoreilta voi tehdä jos jonkinmoisia löytöjä. Parhaat osoittautuvat usein hintaansa huomattavasti arvokkaammiksi. Näin kertoo esimerkiksi nimimerkki Bill, joka onnistui saamaan 800 euron design-pöydän ilmaiseksi.

– Saimme Yrjö Kukkapuron Saturnus-pöydän kaupantekijäisinä, kun myyjä piti pöytää vain parvekekäyttöön sopivana muovipöytänä, hän kirjoittaa.

Myös muut lukijat kertovat tehneensä arvokkaita löytöjä.

– Löysin kierrätyksestä Nanny Stillin tummanpunaisen Apollo kynttilänjalan ja maksoin siitä 0,50 euroa. Ja kaverini oli juuri laskenut sen kädestään...ei uskonut että se oli aito. No oli se, kirjoittaa yksi lukijoista. Hänen löytönsä arvo on todellisuudessa noin sadan euron arvoinen.

– Olin Riihimäellä kirppiksellä kolmisen vuotta sitten ja ostin maljakon, jossa luulin olevan K Stenvallin tarrakuva, mutta se olikin aito, sillä löysin singneerauksen ja maksoin siitä euron, toteaa nimimerkki Lumikki.

– Rihkama korupussi, jossa oli korviksia, sormuksia ja ketjuja sekaisin. Niiden seassa oli myös kaksi sormusta jotka oli kultaa. Tämä pussi maksoi vaivaiset 6euroa.Arvatkaa mihin kultasormukset meni, kirjoittaa nimimerkki Rihkaman kerääjä.

Kun toisen turhana kokema tavara sopii omaan elämäntilanteeseen, voi löytö merkitä useiden kymmenien eurojen säästöjä.

– Olen löytänyt kirpparilta mm. vähän käytetytkäyttämättömät, mielettömän upeat korkokengät, jotka sopivat mainiosti valmistujaispukuuni. Siinä säästyi monta kymmentä euroa!, kertoo nimimerkki Meim.

"Melkein ehjät sukkahousut"

Hyvien löytöjen lisäksi vastaan tulee myös niitä huonoja.

– En ostanut tätä, mutta näin muutamia vuosia sitten Tampereen Radiokirppiksellä sukkahousupaketin, jossa lapussa luki: "melkein ehjät vihreät sukkahousut". Jäin miettimään ostiko joku tosiaan risat sukkikset, kommentoi nimimerkki Maisa.

– Ostin sähkökäyttöisen mehulingon Turun Länsikeskuksen Kirpputorilta - oli viimeinen sähkölaite jonka ostin käytettynä! Maksoi 10€ uusi mehulinko, jossa on kaikki osatkin maksaa n.70€, saa mm. omena- ja porkkanamehua. Käynnistettäessä savutti paksun valkoisen savupilven, poltti sulakkeen ja pamahti niin että mukula alkoi itkeä.

– Harmittava ostos, vaikka hinta olikin vain 3,5e. Nätisti laskostettu Marimekon raitaneule, kotona kun levitin oli monta pientä reikää etupuolella ja ne näkyivät vasta, kun puseron laittoi päälleen, harmittelee nimimerkki Tupu.

Lue myös:

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja