Näin häikäisevä Victoria’s Secret –malli Miranda Kerr pysyy timminä

Yksi Victoria’s Secret –alusvaatemerkin kärkimalleista paljasti, kuinka hän pitää jumalaisen kroppansa kunnossa.

Huippumalli Miranda Kerr vakuuttaa, ettei hänellä ole käytössään minkäänlaisia ihmedieettejä, jotta hän pysyy timmissä kunnossa.

– Isovanhemmillani oli pieni puutarha ja he opettivat minua kasvattamaan vihanneksia ja syömään luomuruokaa. Minä syön todella terveellisesti: paljon kalaa ja vihanneksia. Syynä terveellisiin elintapoihini ei kuitenkaan ole se, että minä olen malli. Haluan muutenkin ravita kroppaani oikein, Kerr paljastaa.

Sen lisäksi, että malli pyrkii syömään terveellisesti, antaa hän itselleen silloin tällöin luvan syödä herkkujakin. Tasapaino ruokavaliossa on Kerrille tärkeintä.

– En myöskään kiellä itseltäni mitään. Elämässä on kysymys tasapainosta ja silloin tällöin on tärkeää syödä herkkujakin, se tekee meille hyvää, Kerr kertoo näkemyksistään.

Kerr myöntää harrastavansa myös aktiivisesti liikuntaa. Häikäisevän kaunis malli urheilee monipuolisesti – sekä yksin että personal trainerin kanssa.

– Harrastan jatkuvasti paljon joogaa, pilatesta ja erilaista voimaharjoittelua. Personal trainerini kanssa me keskitymme minun takapuoleeni, Kerr kertoo

Kymmenen kuukautta sitten näyttelijämiehensä Orlando Bloomin kanssa esikoislapsensa saaneen Kerrin kroppaa on ylistetty etenkin ensimmäisen raskauden jälkeen. Kerr karisti raskauskilot muutamissa viikoissa, eikä alle vuodenikäisestä pienokaisesta näy enää jälkeäkään hänen vartalossaan.

MTV3/Helmi

Lähde: Contactmusic

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja