Näin erikoisia rintaliivejä markkinoilta löytyy, katso kuvat!

Useimmiten persoonallisia rintaliivejä etsivän haaveissa on löytää kauniit liivit, joilla on yksi käyttötarkoitus: tukea rintoja ja näyttää hyvältä. Näin ei kuitenkaan aina ole, sillä markkinoilla on mitä erikoisempia liivejä.

Rintaliivien tarkoitus hämärtyy osin, kun pureudutaan rintaliivimarkkinoihin ja keksintöihin, joita liiveihin on integroitu. Tänä päivänä rintaliiveille voi asettaa muitakin vaatimuksia kuin mukavuus, käytännöllisyys ja ulkonäkö.

Nykyään on mahdollista hankkia muun muassa rintaliivit, joissa molempien rintojen kohdalla on tehokkaat valot. Kyseiset liivit yllä varmistaa ainakin sen, että huomio kiinnittyy niiden käyttäjään.

Myös Angry Birds -teema on vallannut tiensä alusvaatebisnekseen. Kaupan on nimittäin pelistä tuttujen lintujen päillä koristetut rintaliivit.

Taiteilija Laura Jacobskin on innostunut antamaan oman panoksensa erikoisiin rintaliiveihin. Jacobs onkin suunnitellut sarjan mitä erikoisempia liivejä, joiden joukkoon lukeutuvat muun muassa rintaliivit, jotka muistuttavat erehdyttävästi ehjää ravun kuorta.

Tavallisesti rintaliivit suunnitellaan pitäen mielessä naisten tarpeet. Markkinoilta löytyy kuitenkin myös rintaliivit, joissa molempien rintojen kohdalla on pienet televisioruudut. Oletettavasti miesten mieltymyksiä vastaamaan suunnitellut liivit ovat televisio- ja urheiluteemaa mukaillen urheiluliivit.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähde: Oddee

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja