Näin Cristiano Ronaldo kommentoi epäonnistumistaan: "Selittämättömiä tunteita"

Cristiano Ronaldo itki vuolaasti epäonnistuneen lisäajan rangaistuspotkunsa jälkeen Sloveniaa vastaan EM-neljännesvälierässä. Hän onnistui keräämään itsensä rangaistuspotkukilpailuun, jossa hän onnistui maalinteossa. Ottelun jälkeen hän antoi tunteikkaan haastattelun.

– Tuntuu iloa ja surua samaan aikaan. Sitä jalkapallo antaa. Selittämättömiä tunteita. Niin tapahtui tänään, Ronaldo kommentoi tuntemuksiaan.

Portugali ja Slovenia tahkosivat ensin 90 minuuttia ilman maaleja. Jatko-ottelussa Diogo Jota hankki lusitaaneille rangaistuspotkun, jota Ronaldo asettui ampumaan. Slovenian huippumaalivahti Jan Oblak teki loistotorjunnan, ja epäonnistumisen seurauksena Ronaldo puhkesi kyyneliin.

– Minulla oli mahdollisuus vielä joukkueeni johtoon, mutta en onnistunut siinä. Kauden aikana en epäonnistunut kertaakaan, mutta nyt kun tarvitsin onnistumista eniten, Oblak torjui, Ronaldo sanoi.

Portugali pääsi kuitenkin ottelusta jatkoon, kun se voitti rangaistuspotkukilpailun tylysti lukemin 3–0. Maalinteossa onnistuivat Ronaldon lisäksi Bruno Fernandes ja Bernardo Silva. Pilkkukisan todellinen sankari oli Portugalin maalivahti Diogo Costa, joka torjui kaikki kolme Slovenian rangaistuspotkuyritystä. Ratkaisevan rangaistuspotkun jälkeen koko Portugalin joukkue ryntäsi onnittelemaan maalivahtiaan. Ronaldo painoi vielä selvästi oma epäonnistuminen jatkoajalla, ja hän löntysteli voittorinkiin selvästi muiden jälkeen.

– Tuntuu surua ja iloa samaan aikaan. On tärkeä yrittää nauttia tästä, Ronaldo kuitenkin totesi ottelun jälkeen.

Hän antoi tunnustusta joukkuetovereilleen, erityisesti sankariksi nousseelle Costalle.

– Joukkue teki uskomattoman työn ja taistelimme loppuun asti. Jos katsoo ottelun tapahtumia, Portugali ansaitsi mielestäni voiton, sillä loimme enemmän paikkoja. Koko joukkue ansaitsee onnittelut, varsinkin maalivahtimme, joka teki kolme hienoa torjuntaa.

Alta voit katsoa Ronaldon haastattelun portugaliksi englanninkielisillä tekstityksillä.

Jos video ei näy laitteellasi, voit katsoa sen tästä linkistä.

Lue myös:

    Uusimmat