Näin Cindy Crawford säilyttää hehkeytensä - Botoxia ja kasvovoiteita

Kahden lapsen äiti Cindy Crawford, 44, on yhä tyrmäävä ilmestys. Ladies Home Journalin haastattelema tähti suosii terveellistä elämäntapaa, mutta myöntää myös Botoxin.

Wireimages/AOP

Wireimages/AOP

Crawford on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä malleista. Hän lopetti malliuransa vuonna 2000. Lehdet seuraavat kuitenkin yhä tarkkaan tähden tekemisiä. Nykyään Crawford on kunnostautunut etenkin hyväntekeväisyydessä ja kosmetiikka- sekä sisustusbisneksessä.

Crawford on naimisissa Rande Gerberin kanssa ja pariskunnalla on kaksi lasta, Presley Walker ja Kaia Jordan. Crawford ja Gerber ovat olleet Hollywood-mittapuulla naimisissa jo pitkään, vuodesta 1998. Craword toteaa, että heidän liittoaan vahvistaa se, että he ovat myös ystäviä keskenään.

Crawford uskoo, että suurin syy hänen menestykseensä on onni. Tähti on myös hyvin tarkka brändistään. Crawford on paitsi malli, myös äiti ja vaimo, jolla on kiltin ihmisen maine.

– Olen seksikäs, mutta en pelottava. En ole nainen, joka aikoo varastaa miehesi, Crawford kertoo.

Wireimages/AOP

Kuva: Getty Images, Nick Wilson

Mallivuosinaan Crawford treenasi kaksi tuntia päivässä kuutena päivänä viikossa. Nykyään hänelle riittää kolme treenituntia viikossa.

– En odota näyttäväni samalta kuin malliaikoinani. Treenaan saadakseni energiaa ja tunteakseni oloni hyväksi, hän sanoo.

Kuten monet muutkin julkkisnaiset, Crawfordkin on joutunut paparazzien kuvaamaksi, ja naisen raskausarvista on kirjoitettu ikävästi. Paparazzit eivät ole saaneet tähteä jättämään rantaelämää.

– Otan sen riskin, että otsikoissa lukee, "Cindyllä on selluliittia". No, kyllä minulla on sitä, hän myöntää.

Pitääkseen kilot kurissa, Crawford suosii Välimeri-tyylistä ruokavaliota. Hän syö paljon jyviä, hedelmiä ja kasviksia sekä vähän kalaa ja lihaa. Tähti sallii itselleen myös pienet herkut, kuten suklaan ja pitsan.

– Jos lapseni haluavat syödä jäätelöä, minäkin syön. En halua tyttärieni ajattelevan, että ollakseen kaunis nainen täytyy näännyttää itsensä, Crawford sanoo.

Plastiikkakirurgia pelottaa

Kohtuullinen elämäntyyli näkyy Crawfordissa, joka voisi mennä kymmenen vuotta nuoremmasta. Kaunotar kertoo, että aurinkosuojan käyttäminen, kosteuttaminen ja ikääntymistä estävä yövoide ovat avuksi. Crawford käy myös satunnaisesti ottamassa Botox-pistoksia.

– Olen ottanut Botoxia, mutta se pelottaa minua. Plastiikkakirurgia on todella pelottavaa, mutta niin kauan kun et käytä sitä muuttaaksesi kasvojesi ulkonäköä, se on ok, tähti selventää.

Crawford vaikuttaa onnelliselta naiselta, jolla on jalat tiukasti maassa. Tähti kertoo, että vuodet ovat opettaneet hänelle itsensä hyväksymistä.

– Elämä on tässä ja nyt. Kaikkea ei tarvitse tehdä hyvin kaiken aikaa. Täytyy vain olla oma itsensä. Kun alkaa elämään tällä tavalla, se on suuri helpotus, Crawford kertoo.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: www.lhj.com

Kuvat: Getty Images, Wireimages/AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja