Näin asuu The Hills -tähti

The Hills -sarjasta tutuksi tulleella näyttelijällä on koti, jollaisesta monet vain unelmoivat. Vasta 23-vuotias tähti asuu yli miljoonan euron arvoisessa talossa, jota ympäröi kaunis ja vehreä puutarha.

Kristin Cavallarin luksustalossa on olohuone, keittiö, kaksi makuuhuonetta sekä kaksi kylpyhuonetta.

Laattakivipolku johdattaa vieraat vehreän puutarhan läpi talon pääovelle. Ovi aukeaa pieneen olohuoneeseen, jota hallitsevat kaunis takka, kaari-ikkunat ja jalopuulattia.

Hillittyjä sävyjä

Talon keittiö on varusteltu uusin kodinkonein, joskin uuni on vintagea. Saareke keskellä keittiötä antaa lisää pöytätilaa ruoanlaittoon. Väreissä on yhdistelty harmaata, ruskeaa ja valkoista.

Päämakuuhuone jatkaa samaa linjaa muiden huoneiden kanssa, huoneessa on paljon ruskeaa ja harmaata. Makuuhuoneen lattia on jalopuuta, ja huoneessa on suuret lasiovet, jotka avautuvat takapihalle.

Takapihalla sijaitsee katettu terassi, joka on kuin tehty juhlien järjestämiseen. Terassilla voi laittaa ruokaa tai vain istuskella katselemassa puutarhaa. Puutarha on valaistu hyvin, joten juhlia ei tarvitse päättää vain koska ilta pimenee.

Kristin Cavallari nähdään parhaillaan tosi-tv-sarjassa The Hills, jossa seurataan rikkaiden nuorten elämää ja ihmissuhdekiemuroita Los Angelesissa.

MTV3/shelterpop.com

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat