Näillä keinoilla nainen säikäyttää miehen tiehensä

Naiset saattavat sortua etenkin ensimmäisillä treffeillä levottomuuksissaan mokiin, jotka karkoittavat helposti miehen.

Hellobeautiful-sivuston ohjeilla nainen onnistuu todennäköisemmin voittamaan treffiseuralaisensa puolelleen. Näillä vinkeillä mies ei säikähdä heti ensimmäisillä treffeillä naista.

Älä selosta elämäntarinaasi

Treffien tarkoitus ei ole olla toisen näyttämö oman elämäntarinan kertaamista varten. On tärkeää, että miehellekin antaa tilaa kertoa asioistaan. Mies ei halua kuulla heti kaikesta aiheuttamasta draamasta tai elämäsi pahimmista kipukohdista. Raskaimmista aiheista voidaan keskustella tulevaisuudessakin, älä aiheuta miehelle heti ähkyä itsestäsi.

Älä puhu mitä sattuu

Mieti edes hetki sitä, mitä miehelle heti alkuun kerrot. Kaksilahkeiset ovat harvemmin kiinnostuneita esimerkiksi kauneudenhoidosta tai naistenvälisistä kiistoista.

Treffeille tietysti siistitään oma tyyli, miksei omalle suulle olisi syytä tehdä samaa operaatiota? Miehen kiinnostukseen saa helposti lopahtamaan alta aikayksikön puhumalla aivan mitä sattuu.

Älä kerro liikaa vaikeuksistasi

Vaikket olisikaan kasvanut kaikkein helpoimmassa ympäristössä, ei mies ole välttämättä mielissään kuullessaan heti alkuun maineesi takana velloneista kovista kokemuksista. Miehet pitävät aggressiivisia naisia helposti pelottavina.

– Pahat tytöt ovat niitä hiljaisia, jenkkiräppäri Queen Latifah on sanonut.

Älä puhu siitä, mitä et halua

Miesten negatiivisten puolien ottaminen puheeksi heti alkuun ei välttämättä ole alkuunkaan hyvä idea. Negatiivinen keskustelu latistaa varmasti treffien tunnelman ja varmistaa sen, ettei mies halua tavata enää uudestaan.

Treffeillä olisi sitä vastoin hyvä keskittyä positiivisten asioiden käsittelyyn. Kerro miehelle, minkälaisia ominaisuuksia miehessä arvostat. Positiivinen keskustelu luo treffeille myös positiivisen ilmapiirin, joka on hyvä pohja onnistuneille treffeille.

Älä puhu tunteistasi liikaa

Miehet ovat usein naisia arempia puhumaan tunteistaan. Miehelle onkin hyvä antaa hieman tilaa ennen kuin ryhtyy avaamaan omaa sanallista arkkuaan koskien sitä tunnemyllerrystä, minkä uusi tuttavuus on saanut aikaan. Ehkä saat itsekin hiottua sanomasi terävämpään muotoon pienen odotuksen aikana.

Muista kuitenkin kertoa miehelle, jos joku hänen tekonsa tai kommenttinsa miellyttää sinua erityisesti. Jokainen ansaitsee kuulla välillä välitöntä positiivista palautetta ja se myös usein parantaa mielialaa ja siten treffien onnistumisen todennäköisyyttä.

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja