Näillä eväillä Jussi Kuusela pysyy kunnossa

Julkaistu 01.04.2010 10:40(Päivitetty 04.12.2012 09:22)

Diabeteksen selättänyt Jussi Kuusela syö kaksi tukevaa ateriaa päivässä; aamiaisen ja päivällisen. Yleensä hän ei syö välipaloja lainkaan, mutta silloin tällöin hän nauttii kourallisen manteleita aterioiden välissä.

Lehtikuva/Marja Airio, Sari Gustafsson, Vesa Moilanen, Martti Kainulainen, Anna Keski-KohtamäkiLehtikuva/Marja Airio, Sari Gustafsson, Vesa Moilanen, Martti Kainulainen, Anna Keski-KohtamäkiCopyright:MTV3 Oyj/Lehtikuva, 2010

Aamiainen:

2 löysäksi paistettua kananmunaa

n. 150 g savustettua siankylkeä

n. 400 g höyrytettyjä kasviksia

n. 50 g luomuvoita sellaisenaan

n. 50 g sveitsiläistä Appenzeller-juustoa (pastöroimaton, 31 % rasvaa)

200 g tilamaidosta itse tehtyä viiliä puolukoiden, kuivatun pihlajanmarjajauheen sekä oluthiivan kera

iso lusikallinen Omega-3 kalaöljyä

2–3 kupillista kahvia

Päivällinen:

220 g sian ulkofileetä kermakastikkeella

400 g voissa sulatettuja pakastevihanneksia, parsakaalia ja pyöreitä valkosipulipapuja

50 g luomuvoita sellaisenaan

100 g karpaloita kuohukerman kera

iso lusikallinen neitsytoliiviöljyä sellaisenaan

3 x 12 cl hyvää punaviiniä

Lisäksi purkista:

D3-vitamiinia 125 mikrogrammaa, Magnesiumia 700 mg, E-EPA extra strong 650 mg, karnosiinia 800 mg, Ubikinon Q10 100 mg, Berberiiniä 3 kapselia

Tuoreimmat aiheesta

Studio55