Diabeteksen selättänyt Jussi Kuusela syö kaksi tukevaa ateriaa päivässä; aamiaisen ja päivällisen. Yleensä hän ei syö välipaloja lainkaan, mutta silloin tällöin hän nauttii kourallisen manteleita aterioiden välissä.
Aamiainen:
2 löysäksi paistettua kananmunaa
n. 150 g savustettua siankylkeä
n. 400 g höyrytettyjä kasviksia
n. 50 g luomuvoita sellaisenaan
n. 50 g sveitsiläistä Appenzeller-juustoa (pastöroimaton, 31 % rasvaa)
200 g tilamaidosta itse tehtyä viiliä puolukoiden, kuivatun pihlajanmarjajauheen sekä oluthiivan kera
iso lusikallinen Omega-3 kalaöljyä
2–3 kupillista kahvia
Päivällinen:
220 g sian ulkofileetä kermakastikkeella
400 g voissa sulatettuja pakastevihanneksia, parsakaalia ja pyöreitä valkosipulipapuja
50 g luomuvoita sellaisenaan
100 g karpaloita kuohukerman kera
iso lusikallinen neitsytoliiviöljyä sellaisenaan
3 x 12 cl hyvää punaviiniä
Lisäksi purkista:
D3-vitamiinia 125 mikrogrammaa, Magnesiumia 700 mg, E-EPA extra strong 650 mg, karnosiinia 800 mg, Ubikinon Q10 100 mg, Berberiiniä 3 kapselia