Näiden julkkisten asuntojen hinnat romahtivat – lue lista

Kimi Räikkönen pitää tiukasti kiinni Kaskisaaren asuntonsa huikeasta 14,5 miljoonan euron hintapyynnistä, vaikka talo ei tunnukaan menevän kaupaksi aivan helposti. Monet muut suomalaisjulkkikset ovat kuitenkin joutuneet laskemaan talojensa hintoja rajusti.

Edelleen myymättä

Formulakuljettaja Kimi Räikkösen hulppea asunto Helsingin Kaskisaaressa on edelleen myymättä. Asunto on ollut kaupan viime vuoden lopusta asti, eikä 14,5 miljoonan myyntihintaa ole pudotettu alaspäin.

Ostaessaan talon vuoden 2006 kesällä Räikkönen maksoi siitä 9,5 miljoonaa. Kalustettuna myytävässä asunnossa on reilut 500 neliötä ja kaksi kerrosta. Puutarhassa voi myös oleilla huoletta, sillä se on suojattu muurein.

Katso Kimin talon tarkempi esittelyJokakoti.fi-asuntopalvelusta.

Pääministerin asunto kaupan yli kaksi vuotta

Pääministeri Matti Vanhasen Nurmijärven Lepsämässä sijaitseva omakotitalo oli kaupan yli kaksi vuotta. Myynti ei ottanut tuulta alleen ja hulppean asunnon hintaa jouduttiinkin lopulta laskemaan yli kolmellasadalla tuhannella.

Talon hintapyyntö tippui alkuperäisestä 1,1 miljoonasta ensin 985 000 euroon ja viime kesänä 795 000 euroon. Lopulta pääministerin koti kävi kaupaksi 750 000 eurolla.

Talossa on hurjat 378,5 neliömetriä. Useiden makuuhuoneiden lisäksi talosta löytyy kirjasto, pesutilat, kodinhoitohuone ja sauna. Lisäksi hulppealla tontilla on ulkorakennus, autotalli, helikopterikenttä sekä uima-allas.

Tapani Kansalla yli miljoonan hintapudotus

Laulaja Tapani Kansa laittoi arvoalueella Espoon Westendissä sijaitsevan miljoonakotinsa myyntiin yli vuosi sitten.

Koti keräsi ostajilta jonkin verran kiinnostusta, mutta kun kauppoja ei syntynyt, jouduttiin pyyntihintaa laskemaan.

Vuonna 1964 rakennetun omakotitalon alkuperäinen myyntihinta oli huimat kolme miljoonaa euroa, mutta lopulta sitä laskettiin yli miljoonalla 1,97 miljoonaan euroon. Funkkistyylinen omakotitalo on kolmikerroksinen luksuslukaali, johon kuuluu muun muassa kahdeksan huonetta, saunaosasto sekä viinikellari.

Rallikuskin hintapyyntö laski roimasti

Myös ex-rallikuski Juha Kankkunen myi Espoon Westendissä sijaitsevaa asuntoaan samoihin aikoihin Kansan kanssa.

Upean 300-neliöisen omakotitalon alkuperäistä myyntihintaa jouduttiin laskemaan 150 000 eurolla, jolloin asunnon hinnaksi tuli 1,44 miljoonaa euroa.

Sadan tuhannen tiputus

Malli-yrittäjä Anitra Ahtola-Janatuinen ja hänen miehensä Jouni Janatuinen laskivat Espoon Nuottaniemessä sijaitsevan talonsa hintapyyntöä, kun talo oli ollut myynnissä noin vuoden ajan.

200-neliöisestä talosta pyydettiin alun perin 970 000 euroa, eli hintaa laskettiin tasan 100 000 euroa.

Kiinnostaako luksusasunto? Katso kaikki myytävät miljoona-asunnot Jokakoti.fi-palvelusta.

Lue myös:

    Uusimmat