Nähdäänkö tämä tähtipari jälleen yhdessä valkokankaalla?

Brad Pitt ja Angelina Jolie tähdittivät yhdessä elokuvaa seitsemän vuotta sitten – ja rakastuivat. Viimeisin huhu kertoo parin käyvän neuvotteluja rooleista elokuvassa Counselor.

Brad Pitt, 48, ja Angelina Jolie, 36, rakastuivat vuoden 2005 toimintaa ja rakkautta sisältävän Mr. ja Mrs. Smith -elokuvan kuvauksissa. Nyt tähtipari saatetaan nähdä taas yhdessä valkokankaalla.

Deadline.com -sivuston mukaan he käyvät neuvotteluita rooleista elokuvassa Counselor Michael Fassbenderin ja Javier Bardemin ohella. Elokuvan tulisi ohjaamaan Ridley Scott. IMDB.com-sivuston tietojen mukaan elokuvan naispääroolia olisi ehdotettu Jolien lisäksi myös Natalie Portmanille. Sisäpiiristä puolestaan väitetään, että Joliella olisi pääroolin sijaan jokin pienempi rooli.

Huhujen mukaan elokuvan kuvaukset alkaisivat lähitulevaisuudessa Euroopassa. Sekä Jolie-Pittin perheellä että Scottilla on asunnot Etelä-Ranskassa.

Tähän mennessä kuusilapsisen perheen vanhemmat Jolie ja Pitt ovat vuorotelleet ja näytelleet elokuvissa vuoron perään, jotta toinen voi olla lasten kanssa.

Lue lisää parista:

MTV3/Helmi

Lähteet: People.com, Okmagazine.com, Dailymail.co.uk

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja