Brad Pitt puhuu suurperheestään: Rakastan kaaosta!

Brad Pitt on avautunut ainutlaatuisesta perhe-elämästään Angelina Jolien kanssa. Pariskunnalla on kolme biologista lasta ja kolme adoptiolasta.

Näyttelijät Brad Pitt, 47, ja Angelina Jolie, 35, ovat kuuden lapsen vanhempia. Kolmen adoptiolapsen ja kolmen biologisen lapsen isä oli lapseton 40-vuotiaaksi asti. Kun hän erosi vaimostaan Jennifer Anistonista, kaikki tapahtui parin vuoden sisällä.

– Tiedän sen vaikuttavan äärimmäiseltä ulkopuolisen silmin, mutta olen aina toiminut näin. Kun tiedän, tiedän, miksi vetelehtiä? Kun olin lapsi, minulla oli ystävä, joka oli isosta perheestä. Rakastin kaaosta heidän aamiaispöydässään: nahistelua ja kiusoittelua vanhempien valmistaessa pannukakkuja. Se teki minuun lähtemättömän vaikutuksen. Silloin päätin, että jos joskus hankin perheen, pyrkisin samaan, Pitt kertoo.

Jolie adoptoi poikansa, nyt 9-vuotiaan Maddoxin orpokodista Kambodžasta vuonna 2002. Hän ja Pitt adoptoivat tyttärensä Zaharan, 5, Etiopiasta vuonna 2005. Vuonna 2007 he adoptoivat nyt seitsenvuotiaan Paxin Vietnamista. Jolie synnytti tyttärensä Shilohin 2006 ja kaksosensa Viviennen ja Knoxin 2008.

"Haluan lasteni olevan ylpeitä minusta"

Koko Brangelinan klaani matkusti Cannesin elokuvajuhlille tukemaan isukkia, kun tämä mainosti uutta elokuvaansa The Tree of Life. Pariskunta on tuttu näky Cannesissa, sillä monena vuonna molemmat ovat elokuviensa tähden olleet ajankohtaisia vieraita.

Tähtipari odottaa myös pääsevänsä taas näyttelemään yhdessä, jo senkin takia, että lastenhoito olisi helpompaa. Nyt he tasapainottelevat töidensä kanssa niin, että aina toinen vanhemmista pystyisi olemaan lasten kanssa.

– Nyt olen isä. Haluan tehdä elokuvia, joihin voin tuoda jotain. Olen hyvin tietoinen siitä, että kun lapseni kasvavat, he tulevat näkemään elokuviani. Haluan heidän ymmärtävän jotain isästään ja olevan ylpeitä minusta, Pitt kertoo.

– Sekä kenties muistavan kaaoksen aamiaispöydän ympärillä, lapsilleen pannukakkuja kokkaava Pitt lisää.

– Aamupala on melko lailla erikoisalaani. Ja grillaus!

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Getty Images, Splash

Lue myös:

    Uusimmat