Nähdäänkö Bundesliigan nousukarsinnassa suomalaistähtien kohtaaminen? Huippuvireisen Joel Pohjanpalon HSV:llä edessään vielä haastava tehtävä

Suomalaishyökkääjä Joel Pohjanpalon edustama Hamburger SV taistelee tänään nousukarsintapaikasta, kun se kohtaa Sandhausenin 2. Bundesliigan viimeisellä ottelukierroksella.

HSV on tällä hetkellä neljännellä sijalla vain pisteen nousukarsintapaikassa kiinni olevaa Heidenheimia perässä. Viimeisellä kierroksella riittää siis vielä hurjasti jännitettävää.

Pohjanpalo on ollut viime otteluissa hurjassa vireessä. Suomalaishyökkääjä on iskenyt tällä kaudella 13 ottelussa yhdeksän täysosumaa, mutta siitä huolimatta HSV:n peli on takkuillut. Pohjanpalon ja HSV:n on oltava parhaimmillaan, mikäli he mielivät vielä nousukarsintaan.

Heidenheim matkustaa sunnuntaina sarjavoiton ja nousun Bundesliigaan jo varmistaneen Bielefieldin vieraaksi, joten vastustaja on HSV:n kanssa karsintapaikasta taistelevalle Heidenheimille kovin mahdollinen.

2. Bundesliigan kolmanneksi sijoittunut joukkue kohtaa nousukarsinnassa suomalaispuolustaja Niklas Moisanderin kipparoiman Werder Bremenin.

2. Bundesliigan viimeisen ottelukierroksen ottelut käynnistyvät kello 16.30.

Lue myös:

    Uusimmat