Näetkö sinä sen? Mies kuvasi tanssivideon olohuoneessaan – taustalla vilahti jotain selkäpiitä karmivaa: "Olen yksin kotona..."

Näin otat kuvakaappauksen superhelposti 0:26
Näin otat kuvakaappauksen superhelposti!

Hitiksi noussut TikTok-video saa kylmät väreet hiipimään pitkin selkärankaa, mutta aiheuttaa samalla epäilyksiä tilanteen aitoudesta.

TikTok-käyttäjä @reubix_cube on noussut tanssivideollaan internetilmiöksi, mutta ei suinkaan tanssin itsensä vuoksi. Muiden muassa Mirror- sekä News.com.au-verkkomediat ovat nostaneet nuorukaisen videon uutisiinsa, sillä siinä esiintyy odottamaton ja pelottava hahmo.

"Olen yksin kotona..."

Videolla nuori mies tanssii Doja Catin ”Say So” -laulun tahtiin. Kappale ja koreografia on tuttuja monista aiemmista TikTok-videoista.

@reubix_cube

lmao i’m home alone so i learned a tiktok dance. lov u doja but what has my life come to? ##musiclives ##positivevibes ##sayso ##qurantine ##boredathome

♬ Say So - Doja Cat

– Olen yksin kotona, joten opettelin TikTok-tanssin, mies kirjoittaa videonsa yhteydessä.

Karmivaa on, että videon perusteella mies ei ole todellakaan yksin. Olohuoneessa tanssiaskelia ottavan nuoren takana näkyvät portaat. Kesken tanssin joku kurkkaa kaiteiden välistä ja vetää nopeasti oletetun päänsä pois nähdessään tanssijan.

Videosta miljoonahitti

Video on kerännyt tähän mennessä yli 1,7 miljoonaa katselukertaa. Tuhannet pätkän nähneet ovat varoittaneet miestä hänen takanaan piileskelevästä hahmosta. Moni epäilee sen kuuluvan kotiin tunkeutujalle.

Kaikki eivät ole olleet yhtä sinisilmäisiä. Moni epäilee, että koko tilanne on lavastettu, jotta videosta tulisi hitti. Vahvistusta teorialleen epäilijät hakevat videon saatetekstistä, jossa mies alleviivaa olevansa yksin kotonaan.

Jälkikäteen mies on selittänyt uudella TikTok-videolla, että hän oli kotonaan yksin eikä hänellä ole lemmikkejä. Miehen mukaan hautasmaan lähellä olevassa talossa on tapahtunut outoja niin kauan kuin hän on siinä asunut.

Muistatko vielä nämä kammottavat näyt?

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun kamera on taltioitunut vahingossa tai tahallaan eriskummallisuuksia nettikansan pähkäiltäväksi.

Toisinaan silmät kuitenkin valehtelevat. Sen osoittaa esimerkiksi vauvakamerassaan ”haamuvauvan” nähneen äidin hupaisa väärinkäsitys.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat