Jennifer vakuuttui kuolleen poikansa tallentuneen turvakameraan – näetkö sinä saman?

Aaveisiin yritettiin saada yhteyttä – onnistuiko?

Poikansa yliannostukselle menettänyt äiti on vakuuttunut siitä, että turvakamera onnistui taltioimaan jotain yliluonnollista.

Yhdysvaltojen Atlantassa asuva Jennifer Hodge oli kertomansa mukaan katsomassa televisiota tyttärensä Laurenin, 21, kanssa, kun hän sai Nest-kamerastaan hälytyksen. Hälytys laukeaa liikkeestä ja äänestä. Ilmoituksen mukaan kodin sisäänkäynnin luona oli "henkilö", uutisoi muun muassa Yahoo Lifestyle.

Naiset avasivat sähköpostiin saapuneen kuvan ja hämmästyivät. Heidän mielestään keittiökuvassa näkyvä henkilö muistuttaa epäilyttävän paljon Jenniferin vuonna 2016 menehtynyttä Robbie-poikaa, Laurenin veljeä. Robbien epäillään menehtyneen yliannostukseen vahingossa.

Keittiössä ei ollut ketään

Jennifer riensi tyttärensä kanssa keittiöön, mutta siellä ei ollut ketään. Mitään jälkiä murrostakaan ei ollut.

– Minusta tuntui kuin hän olisi halunnut kertoa olevansa onnellinen taivaassa, Jennifer kirjoitti Facebookissa jakamansa kuvan kommenteissa. Nainen jakoi kuvat niin turvakameran kuvasta kuin saamastaan ilmoituksestakin.

Jennifer ei onnistunut saamaan Nestiltä koko videota tapahtuneesta, sillä hän kertoo, ettei hänen tilauksensa kattanut videoita.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Robbie. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Saan kylmiä väreitä"

Monet kuvia kommentoineet ovat ilmaisseet uskovansa naisten olevan oikeassa ja kyseessä olevan Robbie. Useat kommentoijat paljastivat itsekin kokeneensa jotain selittämätöntä.

"Aina kun katson tätä, saan kylmiä väreitä! Ei ole muuta selitystä. Se oli varmasti Robbie", kommentoi Michele.

"Uskon koko sydämestäni tämän, koska kun poikani kuoli yliannostukseen, hän ilmestyi minulle. Se näytti niin aidolta. En koskaan unohda sitä", kommentoi puolestaan Shirley.

Mallory-niminen kommentoija kertoi puolestaan itsekin kokeneensa miehensä kanssa vastaavan tapauksen.

"Meillä on Nest-kamera, ja meille kävi samankaltainen tapaus, joten minä todellakin uskon tämän. Kaksi vuotta sitten olimme oleskeluhuoneessa keskiyöllä, ja vastasyntyneemme nukkui, kun aviomieheni puhelimeen tuli hälytys olohuoneen liikehdinnästä.", Mallory kertoi.

Naisen mukaan puhelimeen saapunut kuva oli samankaltainen kuin Jenniferin saama kuva. Pariskunta ei kuitenkaan keksinyt, kuka heidän kodissaan vieraillut henkilö olisi voinut olla.

Lähteet: Yahoo Lifestyle, Mirror, The Sun, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja