Tyttöystävä löysi sängystä yllättävän kuvan, jätti miehen ja itki suihkussa – kävi ilmi, että reaktio oli kiusallisen turha: "Halusin vajota maan alle"

Väärinkäsitys olisi voinut tuhota alkavan parisuhteen, mutta onneksi tilanne onnistuttiin kuittaamaan huumorilla.

Manchesterissa asuva Joi paljasti Twitterissä kiusallisen erehdyksensä, joka olisi voinut lopettaa alkavan parisuhteen. Join onneksi poikaystävä näki kuitenkin tarinan hauskan puolen.

– Jos sinulla on huono päivä, muistele tapausta, jossa luulin löytäneeni kuvan poikaystäväni ex-tyttöystävästä tämän tyynyn alta ja jätin hänet esseellä vain, jotta hän vastaisi kuvalla merkistä patjassaan, Joi kirjoitti Twitterissä ja tarkensi useilla twiiteillä kertomustaan.

"Itkin suihkussa"

Miten kaikki tarkalleen ottaen oikein tapahtui? Joi kertoo, ettei pariskunta ollut ehtinyt seurustella vielä pitkään, mutta kaikki tuntui täydelliseltä ja nainen uskoikin löytäneensä Sen Oikean. Sitten eräänä yönä hän tyynyään kääntäessään löysikin kuvan hymyilevästä naisesta.

Joi päätteli, että kyseessä oli pakko olla poikaystävän ex-tyttöystävä, joka kaiken lisäksi oli menehtynyt. Asiaa pitkään pohdittuaan ja ystävällineen puhuttuaan tuolloin 27-vuotias nainen kirjoitti miehelle lopulta pitkän viestin, jossa totesi asioiden kulkevan kenties liian nopeasti ja kyseli, tarvitsiko mies kenties aikaa.

– Joten kyllä, kirjoitin tämän valtavan esseen ja itkin suihkussa, nainen tunnustaa Twitterissä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Suihkusta tullessaan hän oli kuitenkin saanut vastauksen poikaystävältään.  Mies oli vastannut kuvalla, josta kävi ilmi, että "ex-tyttöystävä" olikin patjassa kiinni oleva sänkyjä ja patjoja valmistavan La Romantica -yhtiön mainoskuva. Joi julkaisi kuvan myös Twitterissä.

– Halusin vajota maan alle ja ajattelin, että se oli siinä. Olin ihan psykopaatti, hitto vie, nainen muistelee.

"Hän oli oveni takana nauraen räkäisesti"

Mutta Join onneksi miehellä oli huumorintajua ja pari on yhdessä edelleen.

– En vastannut viestiin, ja seuraavassa hetkessä hän olikin oveni takana nauraen räkäisesti ja käytännössä, kyllä, hän on sielunkumppanini, nainen hehkuttaa.

Sosiaalisessa mediassa naisen tarina on aiheuttanut suunnatonta hupia.

– Kerron tätä tarinaa kenelle tahansa, joka kuuntelee, Susie twiittasi.

– Kaikkien aikojen suosikkitarinani, komppasi Natalie.

Patjassa kiinni olevat kuvat ovat aiheuttaneet muillekin hämmennystä. Kerroimme hiljattain Maritzasta, joka pelkäsi poikansa sängyssä olevaa kummitusta, kunnes huvittava totuus paljastui.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja