Naapurin pääsiäisasetelma alkoi ärsyttää – nainen tuhosi seksikkäät mallinuket tv-kameroiden edessä: "Mielestäni tein oikein"

Yhdysvaltalaisnainen päätti tuhota saksilla seksikkäät pääsiäiskoristeet, jotka naapurissa vastaanottoa pitävä hammaslääkäri oli pystyttänyt pihalleen. Erikoisesta tapauksesta uutisoi muun muassa News.com.au-sivusto.

Yhdysvaltain New Jerseyssa asuva nainen sai tarpeekseen naapurissa vastaanottoa pitävän hammaslääkäri Wayne Gangin seksikkäästä pääsiäisasetelmasta ja alkoi tuhota sitä saksilla, kun paikallisen PIX11 News- uutiskanavan toimittajat olivat tekemässä installaatiosta juttua tiistaina noin yhden aikaan iltapäivällä.

Cliftonin kaupungissa vastaanottoa pitävä Gangi oli asetellut pihalleen viisiä mallinukkea, joilla oli yllään alusvaatteet, verkkosukkahousut sekä värikkäät peruukit. Kaikilla oli myös korit ja heidän ympärilleen oli ripoteltu pääsiäismunia. Asetelma on saanut osakseen paljon huomiota.

Nainen kertoi nimekseen Desire Mozek.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Mielestäni tein oikein, hän kertoi uutisryhmälle.

– Tuo oli niin ällöttävä alun perinkin.

Desire perusteli tekoaan myös sillä, että hänen 16-vuotiaan poikansa ei tarvitse nähdä moista näkyä aina, kun hän tulee koulusta kotiin.

Kunnianosoitus Hugh Hefnerille

Gangi kertoo, että asetelma on "vitsi". Idea pälkähti hänen päähänsä, kun hän näki valtavia pääsiäismunia kävellessään Party City -juhlatarvikemyymälän ohi. 

WPIX-sivuston mukaan Gangi ei ollut tarkoittanut asetelmaa pääsiäistä varten, vaan se oli hänen kunnianosoituksensa Playboy-lehden perustaja Hugh Hefnerille.

– Työntekijäni auttoivat minua pystyttämään nuket pihalle. Valitettavasti minun väitettiin hyökkäävän pääsiäisen merkitystä vastaan. Se ei ole totta, hän kertoo.

Gangilla on ennenkin ollut mukaan erikoisia koristeita pihallaan. Esimerkiksi vuonna 2012 mies oli Halloweenin kunniaksi koristellut pihansa verisillä ruumiilla ja luurangoilla sekä hämähäkeillä.

"Pyysin, ettei hän tekisi noin"

Tilanne sai vielä uuden käänteen. Kävi ilmi, että Desiren sukunimi ei ollutkaan Mozek vaan Shepstone. Asia selvisi, kun uutisryhmä tapasi Tom Mozekin, joka asuu naisen kanssa samassa talossa.

Tom ei selittänyt suhdettaan naiseen tarkemmin, mutta kertoi, että nainen ja tämän poika asuvat hänen kanssaan.

– Pyysin, ettei hän tekisi noin. Hänen täytyy ottaa vastuu teoistaan, Tom kertoo.

Gangi haluaa naiselle lähestymiskiellon

Gangi kertoo uutistoimittajille, että hän aikoo hakea naiselle lähestymiskieltoa. Mies uskoo, että kyse ei ollut moraalin aiheuttamasta raivosta vaan siitä, että nainen halusi huomiota.

– Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun minulla on hänen kanssaan ongelmia, Gangi kertoo News.com.au-sivustolle.

Gangin arvion mukaan nainen aiheutti hänen omaisuudelleen 500–1000 dollarin eli noin 400–800 euron vahingot.

Fox News -sivuston mukaan Cliftonin poliisit tutkivat tapausta. Lehtitietojen mukaan on epäselvää, nostetaanko syytteitä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja