Kovaääninen musiikki ärsytti – nainen lähestyi naapuria hiukan erilaisella tavalla: "Muistutus siitä, että..."

Suomessa asumismenot kasvussa 14:50
Videolla keskustellaan asumismenojen kasvusta Suomessa.

Amerikkalaisnainen päätti lähestyä metelöivää naapuriaan kakun ja kirjeen kera. Ystävällinen lähestymistapa toimi: musiikki hiljeni ja naapureista tuli ystäviä. Aiheesta uutisoi muun muassa Daily Mail.

Äänekkäät ja ärsyttävät naapurit saavat monilla meistä tunteet kuohahtamaan, ja silloin toimivalta ratkaisulta voikin tuntua kipakan palautteen antaminen tai valituksen tekeminen.

Eräs amerikkalainen nainen päätti kuitenkin ottaa täysin toisenlaisen lähestymistavan naapurin yölliseen juhlintaan.

Candice Marie Benbown, 37, kärsivällisyys joutui äärirajoilleen joulukuun puolessavälissä, kun äänekäs naapuri soitti jälleen musiikkia kovalla volyymilla aamuun asti. Candice päätti kuitenkin lähestyä naapuria itse ystävällisesti: hän leipoi tälle kakun ja kirjoitti kohteliaan kirjeen.

– Emme ole virallisesti tavanneet, ja minusta on ikävää tehdä se näissä olosuhteissa, Candice aloittaa kirjeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nainen kertoo, että osaa jo odottaa naapurin kotiintuloa ja musiikin soittamista, ja sanoo, että joskus klassikkokappaleiden kuuleminen on kivaa. Joskus hän kertoo googlaavansa naapurin kuunteleman kappaleen sanat ja lisäävänsä sen omaan soittolistaansa.

Candice kertoo, että naapurin musiikinsoitto edeltävänä päivänä aamuneljään asti jatkui aivan liian myöhään. Hän muistuttaa naapuria myös ottamaan huomioon talon muut asukkaat, ja tarjoaa sovinnoneleenä leipomansa kakun.

Kakun ja kirjeen Candice jätti naapurin ovelle ja jäi odottamaan.

"Tapasin juuri naapurini..."

Twitterissä Candice kertoo jo samana iltana, että naapurin musiikki soi hiljaisemmalla kuin koskaan ennen. Ja kolmen päivän päästä nainen teki päivityksen, joka osoitti keinon todella toimineen.

– Päivitys: Tapasin juuri naapurini Tommyn! Hän on niin hullun siisti! Hän pahoitteli meteliä, lupasi kutsua minut seuraaviin juhliin ja kaikista tärkeimpänä… hän sanoi, että pound cake -kakkuni oli uskomatonta!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Candice kertoo, että hänen naapurinsa on musiikkituottaja, ja sen takia hän myös soitti usein iltaisin musiikkia kovalla. Naiselle kävi myös ilmi, että Tommyn tytär oli kuollut auto-onnettomuudessa ja tämä oli viettämässä ensimmäistä jouluaan ilman häntä.

– Se oli kultainen ja lempeä muistutus siitä, ettemme koskaan tiedä, mitä ihmiset käyvät läpi ja on aina parasta ohjata toimintaa hyvyydellä. Kun voimme levittää armoa, meidän todella pitäisi, Candice kirjoittaa Twitterissä.

Jo sadattuhannet ihmiset ovat tykänneet Candicen jakamasta Twitter-langasta.

Lähteet: Twitter, Daily Mail, Yahoo Lifestyle

Lue myös:

    Uusimmat