Myytävänä röyhkeä monsteri kaikilla herkuilla – Tupac Shakur osti tämän Hummerin kuukausi ennen kuolemaansa

Yksi historian merkittävimmistä rap-artisteista osti tämän auton alle kuukausi ennen kuolemaansa.

Edesmenneen rap-artisti Tupac "2Pac" Shakurin massiivinen Hummer H1 huutokaupataan. Auto on tarjolla bostonilaisessa RR Auction -huutokaupassa.

Kyseinen, 6,5-litraisella V8-turbodieselillä varustettu Hummer H1 on kustomoitu artistin toiveiden mukaisesti. Autolla on ajettu noin 16 000 kilometriä.

Autossa on tehokkaat lisävalot, karjapuskuri, erikoissuuret renkaat ja vanteet, kolmella sireenillä varustettu äänentoistojärjestelmä auton ulkopuolella naapurisovun rikkomiseksi sekä 5 500 kilogramman vinssi.

Sisältä löytyy beigellä nahalla verhoillut penkit, pahkapuisia yksityiskohtia, varsin asialliset poppivehkeet sekä GPS, joka ei ollut 90-luvulla vielä itsestäänselvyys.

Shakur hankki auton elokuussa vuonna 1996 – alle kuukautta ennen traagista kuolemaansa. Shakuria ammuttiin Las Vegasissa 7. syyskuuta vuonna 1996 ja hän kuoli sairaalassa kuusi päivää myöhemmin. Syyllistä ei ole löydetty.

Alkuperäinen rekisterikilpi "YAKNPAK" kuuluu kauppaan. Auton mukana tulee myös Michael Jacksonin Thriller ja 2Pacin All Eyez on Me -kasetit.

Teini-ikäisen Shakurin kirjoittama kirje myytiin viime kuussa noin 35 000 dollarilla. Auton myyntihinnaksi on arvioitu yli 100 000 dollaria.

Lue myös:

    Uusimmat