Myyrässä tehtävä saa kisaajat epäilemään toisiaan: "Hän halusi kusta tehtävän"

1:23
Mitä tehtävässä oikein kävi? Katso videolta!

Myyrä-sarjassa kisaajien epäilyt toisiaan kohtaan kasvavat.

Tänä keväänä arvuutellaan jälleen kuka on tehtäviä sabotoiva myyrä, kun Myyrä-seikkailuohjelman toinen tuotantokausi pyörähti käytiin. Mukana kisassa ovat vielä Pippa Laukka, Joona PuhakkaTeemu PackalénPyhimysIlari Johansson ja Aino Sirje.

Myyrä on seikkailuohjelma, jonka aikana kilpailijat ratkovat tehtäviä ja kasvattavat näin rahapottia, jonka seikkailun päätteeksi vain yksi heistä voittaa itselleen. Yksi kilpailijoista on kaksoisagentti eli Myyrä, jonka tehtävänä on sabotoida tehtäviä ja pitää rahapotti mahdollisimman pienenä – jäämättä kiinni kilpakumppaneilleen.

Kauden seitsemännessä jaksossa kisaajien epäilyt tosiaan kohtaan kasvavat. Pyhimyksen mukaan pelissä on mukana kahdenlaisia pelaajia.

– Niitä, jotka ovat epäilyttäviä ja pyrkivät olemaan epäilyttäviä. Sitten on näitä viattomia, edelleen joukkueen eteen pelaavia pelaajia. Ja sitten meillä on Ilari, hän laukoo. 

Pyhimyksen epäilyt Johanssonia kohtaa kasvavat, eikä epäilyjä hälvennä miehen selittämätön käytös toisessa tehtävässä. Puhakan mielestä kuitenkin Pyhimys on kyseisen tilanteen todellinen myyrä.

– Hän halusi kusta tehtävän.

Mitä tehtävässä oikein kävi? Katso ylhäällä olevalta videolta! 

Katsojien TOP 3 -arvaukset myyräksi ovat tällä hetkellä Laukka, Sirje ja Johansson. Myyrä-arvailuun voi osallistua osoitteessa mtv.fi/myyrä.

Myyrä tiistaisin ennakkoon mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla kello 21 alkaen! Jaksot myös C Moressa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja