Myyrä-kisaajan valehtelutaidot saavat epäilemään: "En usko enää sanaakaan, mitä sanot"

1:05
Jaksossa myös tunteet kuumenevat! Katso videolta, miten!

Myyrä-kisaaja onnistuu huijaamaan muita kilpakumppaneitaan. 

Tänä keväänä arvuutellaan jälleen kuka sabotoi tehtäviä Myyrä-seikkailuohjelman toisella kaudella. Mukana kisassa ovat vielä Pippa LaukkaMikko PenttiläJoona PuhakkaTeemu PackalénPyhimysIlari Johansson ja Aino Sirje. Katsojien ykkösepäillyksi on noussut Laukka. Vähiten katsojien mielestä myyrän elkeitä on Packalénilla ja Puhakalla. Äänestä Myyrää osoitteessa mtv.fi/myyrä.

Myyrän seuraavassa jaksossa yksi kilpailijoista saa tarinankertojan taitoja mittaavan tehtävän lomassa valehdella muille suut ja silmät täyteen. Tarinoissa kuullaan, että Sirje emännöi turisteja veneajelulla, että Pyhimys sai köniinsä nyrkkeilyringissä niin, että menetti lounaansa ja että Johansson puettiin liian suuriin hopeatrikoisiin. Yksi heistä puhuu palturia.

Valehtelijan suoritus menee kanssakilpailijoille läpi kuin väärä raha. 

– Mä en usko enää sanaakaan, mitä sanot tästä eteenpäin, Puhakka ilmoittaa. 

– Se oli hyvä muistutus itselle, ettei tässä porukassa kannata luottaa yhtään kehenkään, sillä kaikki on täällä pelaamassa sitä peliä, Penttilä puolestaan julistaa. 

Jakson toisessa tehtävässä jakaudutaan kahteen tiimiin. Hyviä kommunikaatiotaitoja vaativa tehtävä menee ihon alle ja hermot menevät yhdellä, jos toisellakin pelaajalla.Myyrä tiistaisin ennakkoon mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla kello 21 alkaen! Jaksot myös C Moressa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja