Myös Motorolalta retropuhelin? Pomo vihjasi RAZRin paluusta

Entistikojen suosituimpien puhelinten uudelleenjulkaisemisesta on tulossa trendi, kun HMD Global julkisti jo toisen legendaarisen Nokian, banaanipuhelimen, MWC-messuilla. Motorolalta saatetaan pian nähdä oma retropuhelin, kun spekulaatiot RAZR-simpukkapuhelimen paluusta käyvät kuumana.

Motorolan omistajan, eli kiinalaisen Lenovon, toimitusjohtaja Yang Yuanqing puhui TechRadarille aiemmin tällä viikolla ja kertoili Motorola-brändin tulevaisuudesta. Yuanqing vihjasi niin ikään RAZRin paluusta, joka tapahtuisi mahdollisesti jo melko pian.

”Uuden teknologian ja etenkin taittuvien näyttöjen myötä aiomme tulevaisuudessa panostaa kekseliäämpään suunnitteluun älypuhelinten osalta. Näin ollen, toivottavasti, Motorola RAZR -brändin kehitys ja paluu on tapahtumassa pian”, spekuloi Yuanqing yhtiönsä suunnitelmista.

Toimitusjohtaja ei lähtenyt varmuudella sanomaan, että RAZR-puhelimen uudelleenjulkaisu olisi suunnitteilla mutta todennäköistä on, että se keräisi HMD:n uusvanhojen Nokioiden tavoin paljon huomiota maailmalla, eikä ainakaan haittaisi Lenovon liikevaihtoa.

Alkuperäisen RAZRin tavoin myös uudelleenjulkaisu olisi mitä luultavimmin saranalla varustettu simpukkapuhelin, mahdollisesti kehittyneen peruspuhelimen ominaisuuksilla.

Nähtäväksi jää, varastaako Motorola RAZR show’n MWC-messuilla 2019.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja